2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟

234 بازدید | 16 پست

سلام خوبین 

بیبی چک خریدم 25 تومن حالا دیدم خرابه ، برم داروخونه بگم یکی دیگه میده یا ضایعگانه دست خالی برخواهم گشت 

تعداد رای : 21
نظرسنجی
حتما برو داروخونه بهت یکی دیگه بده
8
38%
دیگه کاری نمیشه کرد 25 تومن و ریختی دور
13
61%
علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرون شده یا این گرونشو گرفته😐

۶ تومن قیمت دارم هفته پیش 

خواهرم خریده بود😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بی بی خریدی ۲۵ تومن ؟؟؟خو از میدادی با این پول 😐😐 این اولا  دوما از کجا فهمیدی خرابه؟

والا نپرسیدم چنده گفتم فوقش ده تومنه ،کارت و کشید بعد کاغذو دیدم ، ملعونا ، هیچ خطی روش نیفتاده اصلا 

یعنی برم داروخونه شو بریزم رو سرشااا

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
بی بی خریدی ۲۵ تومن ؟؟؟خو از میدادی با این پول 😐😐 این اولا  دوما از کجا فهمیدی خرابه؟

شدیدا به امضات اعتقاد دارم منم موقعی خیلی دعا میکردم خدایا حامله بشم ک همون ماه ک دارو مصرف کردم حامله شدم ولی اصلا حامله شدنم باشرایطم همخوانی نداشت هرکس منو میدید میگفت برنامه ریزی میکردی دی حامله میشدی یعنی همه اینو میگفتن هاا بعد چند مدت بچم سقط شد پیش خدا گله میکردم ک من با دارو باردار شدم واینا درحالی ک بعد سقطم دقیقا دی باردارشدم بدون دارو دکتر گفت هیچ مشکلی شما ندارین ومن به رحمت خدا پی بردم

خدایا شکرت ❤
خب پس دو برابر شده نسبت به زمان من 😀

سر من ۱۰۰۰ تومن و ۲۰۰۰ تومن بود😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
والا نپرسیدم چنده گفتم فوقش ده تومنه ،کارت و کشید بعد کاغذو دیدم ، ملعونا ، هیچ خطی روش نیفتاده اصلا ...

برو بگو حتما .

بعدشم بی بی سه تومنه .

کارتم ک کشید و تموم شد همون لحظه میگفتی گرونه نمیخوام پس میگرفت .چون از در خارج نشده بودی .

از این ب بعدم اول هر چیزی زو قیمت کن بعد بخر