گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
بی بی خریدی ۲۵ تومن ؟؟؟خو از میدادی با این پول 😐😐 این اولا دوما از کجا فهمیدی خرابه؟
شدیدا به امضات اعتقاد دارم منم موقعی خیلی دعا میکردم خدایا حامله بشم ک همون ماه ک دارو مصرف کردم حامله شدم ولی اصلا حامله شدنم باشرایطم همخوانی نداشت هرکس منو میدید میگفت برنامه ریزی میکردی دی حامله میشدی یعنی همه اینو میگفتن هاا بعد چند مدت بچم سقط شد پیش خدا گله میکردم ک من با دارو باردار شدم واینا درحالی ک بعد سقطم دقیقا دی باردارشدم بدون دارو دکتر گفت هیچ مشکلی شما ندارین ومن به رحمت خدا پی بردم
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟