2777
2789
عنوان

پای مامانم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 27 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاتو گچ گرفتن؟تو گچ درد میکرد؟

بالا اشتباه تایپی زیاد داشتم😂نه نتونستن کچ بگیرن فقط دو تا انگشتمو به هم ثابت کردن ،،مسکن بخوره هر هشت ساعت یکی دو روز اول درد میکنه بعد خوب میشه 

یعنی یه روز منم مامان میشم  
از کجا بفهمه ورمش بیشتر شد یا نه؟؟؟میگه سفت شده کلا

يعني رفته رفته ورم نكنه ديگه

اطراف انگشت يا كبود نشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اخه انگشتش شکسته ولی کف پاش داره میسوزه و درد داره.اخه چرا؟

عزیزم چه جوری شکست ؟

ضربه محکم خورده یا پیچ خورده؟شاید دررفتگی داره پاشون

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
اخه انگشتش شکسته ولی کف پاش داره میسوزه و درد داره.اخه چرا؟

حوب گلم انگشت با کف پا مگ چقد فاصله هست.ضربه ک بخوره اطرافش هم درد داره هم سوزش.بازم ببرید پیش دکتر.ولی من برا شوهرم ک پاش شکسته بود مدام همینارو میگف ک دکتر گف علائم شکستگی همینه

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
خورد ب پایه مبل شکست.رفت پیش شکسته بند سنتی بعد دو روز دید دردش خوب نشد رفت عکس گرف فقط گچ گرفتن

تو نت هم بزن خیلی کمک میکنه اگ نگرانی

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
واقعا سوزش داشت؟؟؟چطور برطرف شد؟ ؟چکار کردن؟؟

حدود ده روز تا دوهفته سوزش داشت

مسکن مصرف میکرد و تحمل میکرد😳

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

عزيزم چك كن كه انگشتايي كه بيرون از گچه سرد شده يا هم دماي بدنشه. و اينكه كبود نباشن. اگه هم دماي بدنشه و كبود نيست فقط مسكن بخوره مثلا ژلوفن ولي با معده ي خالي به هيچ عنوان. زير پاش بالش بذارين كه از بدنش بالاتر باشه. ميتونين يخ هم بذارين واسش. ولي فردا واسه اطمينان ببرينشون دكتر

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️