2777
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 29 پست
اخه ازمایش خون دو ماه پیش دادم کم خونی نداشتم...انگشتامز گز میکنه مغزم انگار یهو جمع میشه...اخه اسها ...

اگ تهرانی یسر برو پیش دکتر سعید شاه بیگی تو نارمک

فوق تخصص ام اس و بیماری های مغزی داره عاااااالیتر از عاااالی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه مجله برعکس حرف شما خوندم...نوشته بود علائمش خیلی یهوییه و طی یکی دو روز ک احساس گز گز و خواب ر ...

نه عزیزم . دور از جون شما علایم گلین پاره یهویی هستش. اما ام اس نه. ممکنه در طی مدت زمان توان بدن ادم کم شه. اما یهو ادم نتونه از جاش پاشه نه

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
اووووه مامانم ام ای داره ده ساله عین شیر سایش بالاسرمونه. مشکلشم سرگیجه و حالا تعوع و دو بینی بود. چ ...

من دقیقا این حالتارو دارم...انشالله شفا پیدا کنن...میتونم بپرسم علائم اولیشون چی بود؟

من ک یکی از اشناهامون ام اس داره بنده خدا ویلچری شد و خیلیم عصبی و افسرده😭

نه عزیزم . دور از جون شما علایم گلین پاره یهویی هستش. اما ام اس نه. ممکنه در طی مدت زمان توان بدن اد ...

امیدوارم چیزی نباشه...دیگ کشش ندارم..تازه یکم کارام داره روبه راه میشه بعد از اون همه استرس و سختی اونم تو ۲۴سالگی😶

ضعف کردی دختر جان ویتامینهای بدنت کم شده

نمیدونم امیدوارم همینطور باشه....شایدم چون رژیم گرفتم بعد ۹ ماه بیست کیلو کم کردم ازون باشه...البته ویتامین و مکمل میخوردم...امیدوارم چبزی نباشه...ممنونم

من دقیقا این حالتارو دارم...انشالله شفا پیدا کنن...میتونم بپرسم علائم اولیشون چی بود؟ من ک یکی از ا ...

دکترت اگ دکتر باسه درمان میشی. مامانم ی فرد فوووووق العاد حساس و زود رنج بود بماند ک اقوام نفعم جواب خوبیشو با بدی و طلم دادن این هی ریخت تو خودش.

یهو‌ی شبه سرگیجه شدیدددددد

جوری ک میگفت توروخدا سر منو نگه دارید میگفت همتون منو نگه داربد حس میکرد خودش و دنیا و دست و پاش همش باهم درحال چرخشن. 

الان ده ساله خداروشکر دیگ تکرار نمیشن اون حالتا. فقط گاعی گز کز داره

امیدوارم چیزی نباشه...دیگ کشش ندارم..تازه یکم کارام داره روبه راه میشه بعد از اون همه استرس و سختی ا ...

بخوت تلقین نکن. فقط به خوب شدن فکر کن. ارووم باش. بخودت بگو من از پسش برمیام. چیزی که مارو نکشه قطعا مارو قویتر میکنه. لایکلف الانسان الا وسعها. هیچوقت بار اضافه رو کولمون نمیزاره اون که اون بالا نشسته. دل قوی دار ان الله معنا

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
نمیدونم امیدوارم همینطور باشه....شایدم چون رژیم گرفتم بعد ۹ ماه بیست کیلو کم کردم ازون باشه...البته ...

نگران نباش.منم الان تو رژیمم با اینکه مولتی ویتامین میخورم یکی دوبار اینجوری شدم..انشاالله ک چیزی نیست

میدان هفت حوض. داخل کوچه ی شهرداری. اونجا ی بانکه شهرع. کنارشم ساختمون شهرداری بلدی. پیش مسجد النبی

بله میشناسم...فردا پرس و جو میکنم شماره مطبشو پیدا کنم...ممنونم دوستم

دکترت اگ دکتر باسه درمان میشی. مامانم ی فرد فوووووق العاد حساس و زود رنج بود بماند ک اقوام نفعم جواب ...

بله منم متاسفانه خیلی خودخورم و تو خودم گریه میکنم...میریزم تو خودم...فردا پیگیرش میشم...خیلی حس بدیه منم حس میکنم الان سرم جدا میشه از سرگبجه زیاد