2777
2789
عزیزم اینا سبک نیست که ابزاره

سیاه قلم سبک رئال و هایپر رئال میکشم

فکر کردم نمیدونی سیاه قلم چیه داری میپرسی چیه

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اووووه چه خوش اشتهااا!! شما برو همون خارجیارو بچسب . ما خودمون از تولیدی ملی حمایت میکنیم خائن وطن ...

باشههههههه 😹😹😹😹😹😹

ببین مهران بهت بخشيدم کجا بخشندہ تر از من گیر میاد؟

سیاه قلم سبک رئال و هایپر رئال میکشم فکر کردم نمیدونی سیاه قلم چیه داری میپرسی چیه

نه عزیزم خودمم هایپر رئال میکشم خوشبختم چند وقته کار میکنی؟

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
نه عزیزم خودمم هایپر رئال میکشم خوشبختم چند وقته کار میکنی؟

حدود 3 سال حرفه ای 

نمایشگاه هم داشتم با دوستام

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
موفق باشی عزیزم ❤️

ممنون

اونجا ک گفتی میخوام یه اینجوری جذب کنم حس کردم تو اینستا مثن میفروشن میخوای سفارش بدی😐😐

دقیقا جذبم ھمینه ولی از اینستا نه از خدا و کائنتات 

ببین من یه معلم داشتم ۴ سال پیش باھاش کلاسای فوق داشتیم و پژوھش بعد یه روز اومد سرہ کلاس و در مورد این قانون جذب حرف زد منم اون موقع تو شرایط روحی زیاد خوبی نبودم اولش گفتم که اینم بیکارہ تا این که داستان خودش گفت که عاشق محمد رضا گلزار بودہ و ھر خواستگاری که واسش میومدہ رد میکردہ و میگفت من یکی مثل گلزار می خوام تا این که دقیقا یکی شبیه گلزار دقیقا با اسم محمد رضا اومد خواستگاریش اولش باور نکردم ولی خدا شاھد راست میگفت عکسشون که دیدم موندم  

ھمون  عکس و توضیح کمی که داد ازش واسم یه جرقه شد و افتادم دنبالش