خب اول یه توضیح بدم که قانون جذب چیه؟
قانون جذب فقط یه چیز میگه اونم اینه که ھیچیز تو دنیا غیر ممکن نیست حتی کلمه غير ممکن توش ممکن دارہ.
من وقتی این قانون یاد گرفتم البته هنوز در حال یاد گرفتم شدم بمب انرژی به حدی که دوستام میگفتن بهم تو بمب انرژی مثبت خالصی، ھنوزم ھمون جوریم یا حتی خیلی بیشتر
جوریم که اگه بهم بگن نمیشه، نمیتونی،یا ھر فعل منفی کاری ندارم طرف کیه یا کجام سریع ازش دور میشم.
حالا قانون جذب: واسه این که یادش بگیرین اول باید بفهمين که خدا چقد مهربونه، پر از عشقه، پر از آرامشه، پر از حس خوبه پس این خدایی که این ھمه ویژگی دارہ این ھمه مهربونه، خدایی که از وجود خودش به ما داده قطعا دنیاشم پر از چیزای خوبه. دنیایی که ما الان توشیم پر از فراوانیه و اين کلام خداس.
از ھرچی بخوایم بی نهایت ھست، عشق بخوایم ھست، پول و ثروت بخوایم ھست،ماشین، خونه، هر چیزہ مادی یا معنوی دیگه، تا دلتون بخواد ھست، بی نهایت ھست.
قدم اول واسه یاد گرفتن این قانون اینه که وجود خدا رو درک کنیم و اطمینان پیدا کنیم که دنیا پر از فروانیه.
انقد بگیم به خودمون تا باور مون بشه.
اگه مثلا بر فرض مثال دوستم رفت یه ویلای ۱ میلیاردی گرفت من حسودی نکنم و احساسم بد بشه به جاش بگم دنیا پر از فراوانیه اون خرید مبارکش باشه، آخرین ویلا دنیا نبودہ که منم میگیرم ( اینا رو بدون این که به اوضاع مالیتون فک کنید بگید. مثلا شما الان دیدین که دوستتون ویلا گرفته ولی شما ١٠٠ تومن بیشتر تو کارتت نیست نگو با خودت من كه انقد بیشتر بدارم پولم کجا بود؟ بگو منم میگیرم بی توجه به پولی که توی کارتت فک کن ۱۰۰ تومنت ۱۰۰ میلیاردہ)