2777
2789
ینی واقعیت داره؟ حالا چجوری هست؟

100% واقعیت دارہ منم جذب کردم دیدم جواب میدہ 

الان می خوام توضیح بدم ولی تا تایپ کنم یکم طول می کشه 

شما اگه فکر می کنی کسی ھست که لازم دارہ یا دوست دارہ بدون تگ کن 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خب اول یه توضیح بدم که قانون جذب چیه؟

قانون جذب فقط یه چیز میگه اونم اینه که ھیچیز تو دنیا غیر ممکن نیست حتی کلمه غير ممکن توش ممکن دارہ.

من وقتی این قانون یاد گرفتم البته هنوز در حال یاد گرفتم شدم بمب انرژی به حدی که دوستام میگفتن بهم تو بمب انرژی مثبت خالصی، ھنوزم ھمون جوریم یا حتی خیلی بیشتر 

جوریم که اگه بهم بگن نمیشه، نمیتونی،یا ھر فعل منفی کاری ندارم طرف کیه یا کجام سریع ازش دور میشم.

حالا قانون جذب: واسه این که یادش بگیرین اول باید بفهمين که خدا چقد مهربونه، پر از عشقه، پر از آرامشه، پر از حس خوبه  پس این خدایی که این ھمه ویژگی دارہ این ھمه مهربونه، خدایی که از وجود خودش به ما داده قطعا دنیاشم پر از چیزای خوبه. دنیایی که ما الان توشیم پر از فراوانیه و اين کلام خداس.

از ھرچی بخوایم بی نهایت ھست، عشق بخوایم ھست، پول و ثروت بخوایم ھست،ماشین، خونه، هر چیزہ مادی یا معنوی دیگه، تا دلتون بخواد ھست، بی نهایت ھست.

قدم اول واسه یاد گرفتن این قانون اینه که وجود خدا رو درک کنیم و اطمینان پیدا کنیم که دنیا پر از فروانیه.

انقد بگیم به خودمون تا باور مون بشه.

اگه مثلا بر فرض مثال دوستم رفت یه ویلای ۱ میلیاردی گرفت من حسودی نکنم و احساسم بد بشه به جاش بگم دنیا پر از فراوانیه اون خرید مبارکش باشه، آخرین ویلا دنیا نبودہ که منم میگیرم ( اینا رو بدون این که به اوضاع مالیتون فک کنید بگید. مثلا شما الان دیدین که دوستتون ویلا گرفته ولی شما ١٠٠ تومن بیشتر تو کارتت نیست نگو با خودت من كه انقد بیشتر بدارم پولم کجا بود؟ بگو منم میگیرم بی توجه به پولی که توی کارتت فک کن ۱۰۰ تومنت ۱۰۰ میلیاردہ)

قدم بعدی اینه که واسه ھر چیزی که توی زندگیتون دارید حتی کوچیک ترین چیز مثلا یه مداد خدا رو شکر کنید.

خدا گفته شکر کنید تا به نعمتتون اضافهکنم، دیگه آدم به کلام خدای خودش که شک نمی کنه.

قدم بعدی که یکی از مهم ترين کاراس( احساسه)

احساس یکی از مهم ترین کارا توی جذبه یعنی اگه ھمه مراحل انجام بدین ولی حستون بد باشه ١٪؜ جواب نمیگیرین.

احساس خوب خودش باعث جذب میشه بدون این که کاری کنید.

بچه ها من نمی تونم یادتون بدم که چطوری احساستون رو خوب کنید چون ھر کس با یه روش حالش خوب میشه و حسش تغیر می کنه باید خودتون روشتون رو یاد بگیرین ولی یه راہ کارہ دیگه ھست که کمکتون می کنه البته این يه راه کمکیه و اگه واقعا دنبال جذبین باید خودتون وقت بزارید و راہ خوب کردن احساستون رو  پیدا کنید.

حالا راہ کمکیه چیه؟

ھممون یه تایمایی داریم که حالمون خیلی خوبه و احساسمون خوبه، اون لحظه یه علامت یا نشونه واسه خودمون بزاریم، مثلا من ۳ تا بشکن می زنم ھرکی یه جوریه و یه علامت دارہ.

حالا شما علامتتون که پیدا کردین بزارین یه روز که حالتون بد بود و اون کارو بکنید مثلا اون ۳ تا بشکن بزنید و اون لحظه که حالتون خوب بود و یادتون بیارید، ناخودآگاہ احساستون بر میگردہ و حالتون خوب میشه.

حالا میرسیم به اصلی ترین و مهم ترین مرحله. 

ارتعاش یا فرکانس که جفتش یکیه فقط اسمش فرق دارہ پس ھر جا اسم ارتعاش به گوشتون خورد بدونید ھمون فرکانسه و ھر جا اسم فرکانس به گوشتون خورد بدونید ارتعاشه.

خب حالا اصلا فرکانس یا ھمون ارتعاش چیه؟ 

توی جهان ھستی کلا ھمه چیز به غیر از (خدا که جنس ندارہ) از انرژی تشکیل شدہ، ذھن ما انسان ھا ھم از انرژی تشکیل شدہ.

پس ذھن ما و ارتعاش مثل آھن و آھن ربا میمونن و ھم دیگه رو جذب می کنن.

توی جهان ھستی ھر چیزی ارتعاش مربوط به خودش رو دارہ مثلا ثروت یه ارتعاش دارہ، عشق یه ارتعاش دارہ،.......

ذھن ما انقد قدرت مند و قویه که قابلت شناخت انواع و فرستادن انواع ارتعاش رو دارہ.

بچه ها من خوابم گرفته تا این جا شو بدونید 

اگه بقیش خواستین و دوست داشتین بگین 

من فردا که بیدار بشم اگه دیدم خواسته بودیم میگم بقیش رو 

اینم بگین که می خواین ھمین جا بزارم یا تاپیک بزنم واستون؟

خب دیگه من رفتم تا فردا بوس به كله هاتون.