2777
2789
عنوان

خدایا منو ببین

2213 بازدید | 66 پست
خدایاخسته ام.دیگه بریدم.کم اوردم.خدایا مگه من چه گناهی به درگاه تو کردم که این سرنوشتو برام رقم زدی?من تیزهوشانی بودم.امید اول پزشکی مدرسمون بودم.نفر اول المپیاد استانمون بودم.الان چی هستم?یه مادر درمونده و ناتوان.اگه فرض کنیم که شب فقط 4ساعتم خوابیده باشم از صبح که پا میشم باید پوشک اینو عوض کنم بعدی بیدار میشه پوشک اونو عوض کنم.صبونه به این بدم به اون بدم.دو مدل سوپ و یه غذایی هم برای خودمون درست کنم.خدایا گاهی میشه 6ساعت از صبح گذشته و من هنوز هیچی نخوردم.یا حتی دسشویی هم نرفتم.همیشه خدا بچه هام مریضن.به پول پوشک و شیر خشک و داروشون نمیرسیم.دیگه بریدم نه تفریحی نه کوفت زهر ماری.حتی نمیتونم حموم برم.حتی اجازه مریض شدن ندارم.چند هفته با درد کلیه خم و راست شدم.دکتر میگفت چرا زودتر نیومدی.اخه من نمیدونم چکار کنم.خدایا در یک کلام مرگ میخوام
دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
دختر کوچیکم همیشه جیغ میکشه.من دیگه تحمل صداشو ندارم.خوره روح و روانم شده.شدم یه جسم که داره از بوق سگ فعالیت میکنه و اخر شب با بدن ناتوان و خسته باید به خدا التماس کنم که اینا بخوابن و من بیچاره کپه مرگمو بذارم
دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میدونم هر کسی برا خودش مشکلات زیاد داره ولی نوعش فرق میکنه ولی من یه چیزی دیدم بازم گفتم مشکل من چیزی نیست یکی از فامیلامونو دکتر جوابش کرده خودش نمیدونه دیروز از شهرستان اومده بود خونه ما بره دکتر گیاهی من نگاش نمیکردم ولی ادم سالم یک ماه پیش الان به مریضی لا علاج دچار شده شکمش مثل زنای نه ماهه باد کرده بود

سالها دویدمو نرسیدم 💔