2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرشما چی راضی هست به طلاق؟

الان دیگه راضی شده به خاطر تهدید به اسید گیرش انداختم فعلا افتاده زندان اب خنک میخوره افتاده به غلط کردن همه ی حق و حقوقت میدم رضایت بده بیام بیرون 

مال منم خودش بیرون کرد بعدش به من میگفت تو برو درخواست بده خیلی نقشه داشت خدا بد جور تو کاسش گذاشت&n ...

تازه شوهرمن میگه اگه پدرت زنگ بزنه میام دنبالت الان کارتون به کجا رسیده ؟من ازهیچی تعجب نمیکنم از این تعجب میکنم شوهرم به زور کتک بیرونم انداخت الان پیش همه میگه خودش اومده من بیرونش نکردم

تازه شوهرمن میگه اگه پدرت زنگ بزنه میام دنبالت الان کارتون به کجا رسیده ؟من ازهیچی تعجب نمیکنم از ای ...

دقیقا مثل شوھرمن!باسیاست رفتارمیکنع

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
بگو اول حق وحقوق بده بعد رضایت میدم

اره وکیلم گفته ببر محضر بعد رضایت بده ولی قاضی گفت زوده بزار یکم بمونه ادب بشه راس میگفت خیلی هار شده بود فکر میکرد هیچکس زورش بهش نمیرسه الان موش شده 

دست بزن نداشت فقط میگفت میزنن میکشم حرفای زشت میزد خیلی دست ودلباز و خوب بود وقتی که روانی نبود ولی ...

واقعامتاسفم!اصن دردخودم،یادم، رفت!!!

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
دست بزن نداشت فقط میگفت میزنن میکشم حرفای زشت میزد خیلی دست ودلباز و خوب بود وقتی که روانی نبود ولی ...

دقیقا منم انقد زندگی مزخرفی داشتم ولی قلبا نمیخوام جدا شم چون شوهرمو دوس دارم ولی عقلا هرچی بهش فکر میکنم چیزی درست نمیشه ولی اصلا دلم نمی‌خواد جدا شم به هیچ وجه ولی خودش همش میگه برو درخواست بده بروخودت طلاقتو بگیر

اره وکیلم گفته ببر محضر بعد رضایت بده ولی قاضی گفت زوده بزار یکم بمونه ادب بشه راس میگفت خیلی هار شد ...

آخیییییش دلم،خنک شد

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
تازه شوهرمن میگه اگه پدرت زنگ بزنه میام دنبالت الان کارتون به کجا رسیده ؟من ازهیچی تعجب نمیکنم از ای ...

الان نفقه بچه هام با اجراتالمثل تعین شده منتظر ابلاغ اجرایم ولی از زندان پیغام داده بیاد کل وسیله خونه رو ببره همه مهریشم میدم فقط رضایت بده قبلش میگفت یه هزاری بهت نمیدم