2777
2789
عنوان

نفسم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق منم رفت .ولی زنده ام . سخته ولی میگذره

عاشق عشق بود

کاش احساس اون بود

همه چیم رفت زندگیم من دیگه نمیتونم زندگی کنم دیگه نمیتونم من به کمک نیاز دارم دوست دارم خیلی 

تموم شد 

من نمیتونم با این احساس زندگی کنم 

میشه نظرموراجب پروفت بگم؟

اره بگو چی شده؟ 😅

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

آخی عزیزم😢😢😢😢

چی شد پس؟؟؟؟بهش گفتی ؟؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
من خودتو دوس دارم ولی پروفتو نه   حس خوبی بم نمیده ی دختر مغرور بی احساس رو بهم میفهمونه انگار

واقعا؟ خوشکله که 😁

دیگه همه منو با این میشناسن

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
عاشق عشق بود کاش احساس اون بود همه چیم رفت زندگیم من دیگه نمیتونم زندگی کنم دیگه نمیتونم من به کمک ...

خب بابا،،حالا یه کم یواشتر

این رابطه ها همینن دیگه،همه سوز و بدبختی شم اخر برای جنس ظریف زنه

از بابات خجالت بکش لااقل

از این به بعد دختر خوبی باش و دنبال این رابطه هام دیگه نباش

باکشتن خودتم کسی حالش بد نمیشه

بدتر فقط خودت میوفتی تو دردسر ویه پشیمونی وحسرت ابدی

فقط از این به بعد سالم تر ومفیدتر زندگی کن گوربابای اونی که رفته

از بهار تقویم می ماند ، از من استخوان هایی که تو را دوست داشت
عزیزم پروفایلت خودتی؟

نه گلم

چی شده ...

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭