2821
2789
عنوان

حق الناس

122 بازدید | 9 پست

سلام یه سوال دارم از کسایی ک تخصص دارن

کسی ک حق الناس مالی به گردنشه.خودشم میدونه و قبول داره که اشتباه کرده و پشیمونه ولی نمیتونه مالو برگردونه تکلیفش چیه؟

هم توانایی مالی نداره هم نمیتونه به اون طرف ینی صاحب مال بده چون ابروش در خطره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو باید از متخصص ها بپرسی ولی به نظر من باید جبرانش کنه به یه شکلی 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

09640 بپرس

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

استارتر میگند توانایی مالی نداره،شما میگید رد مظالم بده!😑

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز