2821
2789
فراموش کردم چون مطمعن نبودم ک بهش میرسم خواستگارم پسر خوبی بود  نظر شخصیم اینه ک رابطه های رل ...

شوهرت روز خواستگاری بدلت نشست که جواب مثبت دادی؟یا احساسو بیخیال شدی و منطقی تصمیم گرفتی؟

میشه واسه حاجتم صلوات بفرستی؟   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرت روز خواستگاری بدلت نشست که جواب مثبت دادی؟یا احساسو بیخیال شدی و منطقی تصمیم گرفتی؟

هردو منطقی باش احساسی تصمیم نگیر عزیزم 

خدایی مهربانتر از حدتصور...خودمونیة افتخر🇦🇪❤️
اگه شرایط خاستگارت بهتر باشه چی ؟عشق یا شرایط بهتر؟

من عشقو انتخاب کردم الانم پشیمون نبستم سه سال دوست بودیم الانم نامزدیم هرچی خواستگار میومد رد میکردم بابامم کلافه شد گفت مهره مار داره پسره مثل اینکه بگو بیاد خواستگاری😂

من فکر میکنم اگه دلت پیش کس دیگه س، بهتره با همون بمونی.

حتی اگر با دوست پسرت ازدواج نکنی، حداقلش اینه که پشیمون نمیشی که عشقو باهاش تجربه نکردی

دو سال پیش افسردگی شدید گرفتم توام با وسواس فکری. میخواستم خودکشی کنم. پارسال درمانم رو شروع کردم و الان حالم خوبه. الان یه مدت هست که سر کار نمیرم و روزی چند دقیقه میام نی نی سایت و سعی میکنم تبادل نظرها رو بخونم و ازشون یاد بگیرم. اگر هم خودم در اون زمینه تجربه ای داشته باشم نظر میدم. قطعا تخصصی نیست😉ولی شاید گره ای از زندگی کسی رو باز کنه یا حداقل جور دیگه ای به مساله زندگیش نگاه کنه

هیچ وقت حرف اونایی ک میگن بعد ازدواج علاقه ب وجود میادو گوش نکن چه ادمایی رو دیدم ک رفتن سر زندگی دیدن نمیتونن چون از اول احساسی ب طرف نداشتن این چیزارو نمیشه نظر قطعی داد

میترسم بعدازدواج اندازه دوس پسرم دوسش نداشته باشم

این دیگه بستگی به خودت داره یه رابطه پاک اگه بهتر از دوس پسر بود چی اگه بیشتر از اون خوشبختت کرد چی

خدایی مهربانتر از حدتصور...خودمونیة افتخر🇦🇪❤️
هردو منطقی باش احساسی تصمیم نگیر عزیزم 

تصمیمو گرفتم متاسفانه😐خیر سرم خواستم عاقلانه تصمیم بگیرم این شدحالو روزم .اصلا دوسش ندارم روزی نیس که غمگین نباشم

میشه واسه حاجتم صلوات بفرستی؟