2821
2789

خواستگار چون ممکنه هرلحظه با دوست پسرت کات کنی و هیچی بهم بریزه منم خواستگارم انتخاب کردم والی خیلللییییی دوسش دارم با اینکه دوست پسر هم داشتم😬😁

خدایی مهربانتر از حدتصور...خودمونیة افتخر🇦🇪❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی در چه موقعیتی هستی دوس پسرتو دوس داری وقصدت ازدواجه

اگ آره که فکر کن که نری توی زندگیه یکی دیگه بعد بیایی تاپیک بزنی شوهرمو دوس ندارم دلم پیش یکی دیگس

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
بستگی داره خب من این شرایطو دارم و طرف سربازه ، ولی موندم پاش ، چون انقد دوسش دارم که میخام تا تهش ...

منم سربازه 23سالشه تقریبا 3ساله که باهمیم خیلی دوسش دارم اونم داره

بستگی داره دوست پسرت چه اخلاق و چه آدمی باشه اگه خوبه خوب معلومه دوست پسرت

ولی اگه شرایطش پایین تره و بد اخلاقه و فقط بخاطر دوست داشتن میخوای باهش باشی خواستگار بهتره

البته خواستگار هم فقط شرایط خوب ملاک نیست چند ماه باید باهش نامزد یا رفت و آمد کنی بفهمی اخلاقش چطوریه

کلا هر تصمیمی میگیری منطق هم در کنارش در نظر بگیر 

منم سربازه 23سالشه تقریبا 3ساله که باهمیم خیلی دوسش دارم اونم داره

من ۲۲ ام ، اون ۲۴ ، هیچ قول ازدواجی بم نداده هنوز ،چارساله باهمیم ، گفته بذار سربازیم تموم بشه تا بعدش راجب ازدواج حرف بزنیم 

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂
خواستگار چون ممکنه هرلحظه با دوست پسرت کات کنی و هیچی بهم بریزه منم خواستگارم انتخاب کردم والی خیللل ...

چجوری بااینکه دوس پسر داشتی تونستی به همسرت دل ببندی؟چجوری فراموشش کردی؟

میشه واسه حاجتم صلوات بفرستی؟   

بادوس پسرم درمورد ازدواج حرف زدم غیر مستقیم گفته قصدش ازدواجه ولی یه جورایی من حس میکنم تکلیفش مشخص نیس حس میکنم اگه به خواستگارم جواب بدم بهش خیانت میکنم

چجوری بااینکه دوس پسر داشتی تونستی به همسرت دل ببندی؟چجوری فراموشش کردی؟

فراموش کردم چون مطمعن نبودم ک بهش میرسم

خواستگارم پسر خوبی بود 

نظر شخصیم اینه ک رابطه های رل هیچوقت مث آدم های دیگه یعنی ازدواج سنتی نمیتونن زندگی کنن شکاک میشن و پرو مین میگن نکنه قبل از من هم با کسی بوده باشه ازت فاصله میگیرن و شاید خیانت کنن دیدم ک میگم بیشتر فامیلامون بخاطر همین رابطه طلاق گرفتن فکرشو کن یه پسر با جنم با خانواده و رسم اومده شمارو خاستگاری کنه تا یه پسری ک ن خونوادش میدونن و ن رابطه پاکی با دختره داره توهین نشه عزیز فرق این دوتا زمین تا آسمونه تازه خواستگاره خانوادش موافقت ولی اگه خانواده دوست پسرت مخالف باشن چی......... 

خدایی مهربانتر از حدتصور...خودمونیة افتخر🇦🇪❤️

سعی کن با منطق جلو بری عزیزم😊دوس داشتن برات نون و پول نمیشه( ن اینکه فقد بخاطر اینا) میگن عشق واقعی بعد ازدواج بوجود میاد با اینهمه حال ک من با عشق ازداج کردم ( پشیمون نیستمااااا من)ولی تو سعی کن ۹۹ درصد منطقی فک کنی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792