2777
2789

یا الله 

هیچ کس با خواندن یک یا چند کتاب و رساله یا پای منبر نشستن و موعظه شنیدن، به معرفت لازم و محرک و شوق آور در مورد خدا و نماز نخواهد رسید. این ها تماماً ابزارهایی هستند که می توانند سبب بیداری و آگاهی انسان گردند،  آن چه که آگاهی ها را به « نور » و « هدایت » تبدیل می کند و به معرفت محرّک و مشوّق مبدّل می سازد، « اراده و تصمیم جدی، عمل آگاهانه و خالصانه» شما است

خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی  برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول  و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که  برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند

نمازتو بخون

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با نماز کارات جلو میوفته زندگیت بهتر میشه

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

والا من ی بار رفتم زیارت اونجا خوندم دیگ همینجوری ادامه دادم😐

چند هفته خودتو مجبور کن بخونی بعدش برات عادت میشه(اگه خیلی سختته ی قسم ک برات با ارزشه بخور ک همیشه نمازتو بخونی)

همین قد بدون بعد مرگ اولین سوال نمازه،   اگه نباشه بقیه اعمال هم پذیرفته نمیشه

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

کم کم شروع کنید دوباره...اولش از ۳بار نماز،اونی رو بخونید که بیشتر بهش تمایل دارید،مثلا اگه نماز ظهر واستون راحت تره،اونو بخونید...مثلا ده روز مداوم همین وعده ی نماز رو تکرار کنید،و کم کم میبینید که دیگه تمایل پیدا میکنید... برای دفعه ی بعد،یه نماز دیگه رو هم اضافه کنید و به همین ترتیب میبینید که نمازاتون رو کامل دارید میخونید.کلیدِ موفقیتش اینه که نمازو در نظر خودتون سخت نکنید،و قدم به قدم به سمتش حرکت کنید

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
یا الله  برو نماز بخون

مختصر و مفید😂

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

خدا وقتی تو رو افرید ب همه مخلوقاتش که همیشه گوش بفرمانن گفت سجده کنین بهش به خودش افرین گفت خیلی نامردیه وقتی میگه من لذت میبرم با نماز قران باهام حرف میزنی ولی پشت کنی بهش نماز نخونی

عاشق اونی باش ک از مامانتم بهت عاشقتره😘

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.