2777
2789
عنوان

چاق شدن یکماهه😜

116 بازدید | 18 پست

سلام دوستان.

من قدم 160 و وزنم54، دلم میخاد تا عید وزنم ب60برسه.

لاغر استخونی نیستم ،دیرم چاق نمیشم ولی خب ازونام نیستم ک اب میخورن چاق میشن😆

بگید چیکار کنم چی بخورم، خودتون تجربه کرده باشیدش

وزنت خوبها شکم داری؟

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنت ک خیلی خوبه

من 160 وزن 45😬🤐🤐

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

اگه میخوای چاق شی ببین چه قدر کالری باید مصرف کنی در طول روز بعد همون قدر بخور،مثلا من ۳۰۰۰ تا باید بخورم،پس هر چی میخورم جمع می‌بندم و سعی میکنم به این مقدار برسونم.

ماکارونی،سالاد ماکارونی،الویه و همبرگر،ذرت مکزیکی و حلیم،اینا خیلی خوب چاق میکنن.

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

چه اصراریه چاق بشی! 

ولی خوب راهکارها

خوردن موز بعد از هر وعده غذایی افزایش مصرف ماکارانی و سیب زمینی و سس نان خشک زیتون  شور ترشی به همراه غذاها

مصرف انواع مغز بادام و پسته و گردو به وفور

چه اصراریه چاق بشی!  ولی خوب راهکارها خوردن موز بعد از هر وعده غذایی افزایش مصرف ماکارانی و س ...

ترشی با غذا شنیده بودم باعث هضم غذا میشه🤔

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 
چون زایمان داشتم اره شکم کمی دارم با کمی پهلو😖😖

اوخی ورزش کن میره ولی وزنت خوبه

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
ازکجا بفهمم چقد کالری باید مصرف کنم?

توی نت بزن مقدار کالری مصرفی روزانه.

یه سایت میاره برات قد و وزن و سن و جنسیت رو میزنی بهت میگه