2821
2789
عنوان

هییی دلم گرفته😢😢😢

129 بازدید | 7 پست

از بابام بدم میاد خیلی ها خیلی 😭😭😭شرایط یجوریه ک چند هفته خونه مامانممچن هفته خونه خودمون😢نمیخام ریختشو ببینم بدم میاد از بابام مخام فامیلیمو عوض کنم .مخام از کا زندگیم بابامو حذف کنم حالم ازش بهم میخوره😭😭😭😭

از اینور مریضم.از اینورم انقد گریه مکنم.اصلا برام پدری نکرده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یکاری رو شرو کردم.کاشت ناخن بعد مجبور شدم ک تو شهری که بزرگ  شدم برم اموزش ببینم

حالا اقا میگه چرا از الان میری  بمون بعد عید برو اخه به تو چه پدر من.من الان پول دستم اومده مخام کاشت ناخن یاد بگیرم😭😭😭بهم گف برو گم شو از خونم ریختتو نبینم😭

من تا وقتی مدرکم بگیرم اینجام دعا کنید خیلی زود یاد بگیرم

وگرنه تمام ۴میلیون هزینه ک گذاشتم میره تو هوا😭😭😭😭😭اخه من چقد گریه کنم.پدر نیست ک شیطانه 😭😭😭

لابد پدر شما پدر بود😭

بینهایتتتتتت ادم خوبی بود اما باور کن قسم میخورم پدر حتی بد باشه اما باشه هر اختلافی هم ک دارین باز خداروشکر کن نفس میاد من با چشمام دیدم ک جونم رفت الان فقط دارم نفس میکشم خیلی وقته زنده نیستم 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792