2777
2789
عنوان

چیکارکنیم؟😭

541 بازدید | 21 پست

بچه ها من یبار ازدواج کردم اما جداشدم بعد بایه پسره که حدود ۸سال ازم بزرگتره  اشناشدیم و خیلی هم همو دوسداریم عاشق همیم بدون همم نمتونیم باشیم اون باهمه شرایط من کناراومده مشکلی نداره وخیلی دوسم داره اینو بارها ثابت کرده اما خب خانوادش مخالفن  خانواده و قشر زندگی منم خوبن خدارشکر فقط به خاطر یبار ازدواجم خانوادع اون مخالفه؟چیکار کنیم راضی بشن؟

تو آرزوها یه پوشه هست به اسم “حسرت به دل”که قشنگترین آرزوها توشه💔    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگم تو نباید کاری کنی عشقت باید دست به کار بشه و راضیشون کنه غیره اون هیچ کاری از هیچکس برنمیاد انشالله درست میشه😍

با عشقت صحبت کن بگو تو باید با خونوادت صحبت کنی 

خیلی سخته خب  باباش فوت شده اما دوتاخواهر ومادرش هستن ۳تابرادرم داره اماخب بیشتر مادرش رو مخه😔

تو آرزوها یه پوشه هست به اسم “حسرت به دل”که قشنگترین آرزوها توشه💔    

بنظرم نباید باپسر ازدواج کنی،البته نظر شخصیمه،بلید ایشونم تو این مورد مثل خودت با تجربه قبلی باشه،که بعدا مشکل ساز نشه

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
بنظرم نباید باپسر ازدواج کنی،البته نظر شخصیمه،بلید ایشونم تو این مورد مثل خودت با تجربه قبلی باشه،که ...

مشکل ساز نمیشه عزیز بستگی داره پسره چه شعور و شخصیتی داشته باشه منم یبار توی عقد جدا شدم  و بعد ازدواج کردم الان شاد و خوشبخت دارم باهمسرم زندگی میکنم

شما کاری نمیتونی بکنی، فقط اون آقا باید روی خانوادش کار کنه. خیلیا تو شرایط شما دیدم که خانواده پسر بالاخره پذیرفتن. خیلیا هم دیدم خانم شرایط خاصی نداشته و ازدواج قبلی نداشته ولی خانواده پسر اجازه نداده و آقا پسر هم به راحتی کنار کشیده. همه چی به تلاش طرف مقابلت بستگی داره.

واین نیز بگذرد....

مشکل ساز نمیشه عزیز بستگی داره پسره چه شعور و شخصیتی داشته باشه منم یبار توی عقد جدا شدم  و بعد ...

گفتم که نظر شخصیمه عزیزم

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....