2777
2789
عنوان

تعبیر خواب خواهرشوهر

5851 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من با خانواده شوهر رفت و آمدی ندارم.دیشب خواب دیدم رفتم خونشون دادم خواهرشوهرم موهای جلوی سرم رو کوتاه کنه.اونم داشت درحد کمتر از یه میلی کوتاه میکرد که مادرشوهرم آلبوم آورد منم گفتم ببینیم بعد کوتاه کن.چندتا گلدون بزرگم داشتن خواهرشوهرم گفت دوست داشتی بردار از این گلا.

تو واقعیت دشمنیم با هم.

تعبیرش چیه یعنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه گیاه بود چهارتا گلدون بود همشون بزرگ بودن.ولی من برنداشتم خاستم بردارم خجالت کشیدم.حتی تو خواب تع ...

تعبیر خواب گلدونی که گل یا گیاه سبز داره خیلی خوبه . شادی و ثروته. تعبیر خواب احترام گذاشتن هم میشه زندگی مملو از شادی میشود . منتظر باش که واسه شب عید آشتی کنون داری

اره به نظر اونا بدتر ازمن تو دنیا نیست

تنها نیستی عزیزم

پریروز با شوهرم کلی جنگ و بحث کردن پشت سر من ، شوهرم همه رو بهم گفت چه حرفا که پشت سرم نزدن ، چه تهمتها که نثارم نکردن ، حالا دیروز رفتیم خونشون ، پیش شوهرم چنان منو تحویل گرفتن ، حالم از خودم بهم خورد ، انسان چقدر دو رو و پست ، همین کاراشون باعث میشه پسرشون به ذات کثیفشون پی ببرن و طرفداری خانمهاشونو بکنن ، اونوقت مقصر ماییم که پسرشونو پر میکنبم ، جل الخالق

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
2790
2778
2791
2779
2792