2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روی خوش. خونه رو محل ارامش و امنیت کنید براش. خودش هرجا باشه دوست داره زودتر برگرده خونه به ارامش برسه. بحث و غر و دعوا نکنید. بهش گیر ندید. 

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.
روی خوش. خونه رو محل ارامش و امنیت کنید براش. خودش هرجا باشه دوست داره زودتر برگرده خونه به ارامش بر ...

خودش باعث قر میشه بعدام‌میگه غر نزن

شاید سختترین نبرد زیستن امیدوارانه شونه به شونه نا امیدی باشه....

خودش باعث قر میشه بعدام‌میگه غر نزن

اون که خاصیت مردهاست. ولی بازم غر نزن چون فایده نداره. یه مدت که صبور باشی بهت وابسته تر میشه بعد خودش سعی میکنه بیشتر بهت برسه.

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.
اون که خاصیت مردهاست. ولی بازم غر نزن چون فایده نداره. یه مدت که صبور باشی بهت وابسته تر میشه بعد خو ...

ممنون از راهنماییت🌹

به استقبال رفتن مردوقتی ازسرکارمیاد مظلومانه وبچگونه باهاش حرفیدن.من فعلا نامزدم ولی یکی درباریان کارو توخونشون کردم بعدش خودش میگفت هرموقع خونه مایی دوس دارم زودبرسونم خودموخونه.

به استقبال رفتن مردوقتی ازسرکارمیاد مظلومانه وبچگونه باهاش حرفیدن.من فعلا نامزدم ولی یکی درباریان کا ...

تو دوران عقد همه چی عالیه 😂چون کم‌پیش هم هستید بعد یکم عادی میشه ولی خب شوهر منم کلا ادم خونه بشینی نیست

غر نزنيد گير ندين بدون همسر جايي نريد حتي اگر تو خونه پوسيديد خودتون رو شديدا وابسته نشون بديد يه مق ...

با دومورد اول شدیدا موافقم😊