2777
2789
عنوان

دعوت دوست 🤦‍♀️🤦‍♀️

103 بازدید | 11 پست

دوستم منو دعوت کرد چندروز  پیش برای پیاده روی فردا صبح . حالا میترسم برم برای بیماری 😑 ( همه ی نکات رو هم میدونم ) اما ترجیحا اینکه خونه بمونم از طرفی خیلی دلم میخواد این پیاده روی رو داشته باشم . نظرشما چیه ؟ شما چقدر از برنامه هاتونو به خاطر بیماری اخیر لغو کردید ؟!

من تازه باشگاه ثبت نام کردم اصلا نمیدونم برم یا نه

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز و از ترس نرفتم،محیط باشگاه خطرناکه مخصوصا اگر بیمار تو محیط باشه🥺

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

من جای تو بودم الان نمیرفتم . اما اگر مسِّری برای رفتن حتما نکات رو رعایت کن چون اعلام کردند از حضور توی مکانهای سربسته ( مهمونی های غیرضروری و .....) اجتناب کنید

منم امروز و از ترس نرفتم،محیط باشگاه خطرناکه مخصوصا اگر بیمار تو محیط باشه🥺

اره 

دستگاهها هم که دست همه بهشون میخوره 

این کرونا دیگه از کجا پیدا شد اخه 😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
من جای تو بودم الان نمیرفتم . اما اگر مسِّری برای رفتن حتما نکات رو رعایت کن چون اعلام کردند از حضور ...

شوهرمم میگه نرو ولی من خیلی باشگاهو و ورزشو دوست دارم 😔😔

اره  دستگاهها هم که دست همه بهشون میخوره  این کرونا دیگه از کجا پیدا شد اخه 😭😭

خدا رحم کنه واقعا🥺دروغ چرا،من یکم میترسم،محل کاررهمسرم خیلی آلودست😭

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
توی خونه با استفاده از اپلیکشن های ورزشی ، ورزش کن

اخه باشگاه کلا جوش فرق داره خونه ادم کسله 

ولی مثله اینکه چاره ای نیست باید خونه ورزش کنم

خدا رحم کنه واقعا🥺دروغ چرا،من یکم میترسم،محل کاررهمسرم خیلی آلودست😭

خدا به همه مون رحم کنه