2777
2789
عنوان

بیاین دلم گرفته

152 بازدید | 17 پست

سه ساله بچم به دنیااومده هرسال میخواستم یه جشن خیلی کوچیک وخودمونی بگیرم برابچم خانوادمووچندتاخاله هادعوت کنم شوهرم نذاشت عقده ای شدم چیکارکنم حالم خوب بشه

عشقم بچه هام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تلاش خودت بکن چون منم خیلی چیزا واسم شده عقده الان بهش فک میکنم افسرده میشم

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
تلاش خودت بکن چون منم خیلی چیزا واسم شده عقده الان بهش فک میکنم افسرده میشم

خیلی دلم پره هرجشن تولدبچه ای میرم گریه میکنم کلی کینه به دل امیدوارم مادرامنودرک کنن

عشقم بچه هام
خیلی دلم پره هرجشن تولدبچه ای میرم گریه میکنم کلی کینه به دل امیدوارم مادرامنودرک کنن

منم واسه عقدم وعروسیم خودم زیادی قانع بودم واز خیلی چیزا گذشتم الان واسم شده عقده منم هرعقدو عروسی میشه گریه ام میگیره ک چرا انقدر متواضع بودم 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
اها ، خب بگو بزارجشن بگیریم جدا جدا میشنن 

هیچ وقت اینکارونمیکنم چون مادرش بهم گفت درخونه ی من همیشه به روی مامانت بستس مادروپدرش عروسیم نیمدن عقدموبهم زدن بچم به دنیااومدنیمدن نمیتونم فراموش کنم کاراشوبخاطرهمین جدانمیگیرم دعوت میکنم هرکی خواست میادهرکی نخواست نمیادکه اونم نمیذاره نامرد

عشقم بچه هام