2777
2789
عنوان

عکس خریدای عیدمممم بیاینننن😘😍😚👕👖👗

| مشاهده متن کامل بحث + 134127 بازدید | 1510 پست
برای اولین بار امسال ب شلواد ۸۰ تومن پول دادم قبلا ۵۰ بیشتر نمیشد.گفتم ۸۰ چقدر زیاده الان شما این قی ...

کدوم شهرین انقدر ارزونه من فقط 68 تومن دادم زیرشلواری نخی که میدونم 2روز دیگه زانوش هم درمیاد.شلوار مشکی کریپ رو 150 خریدم.ارزونتر شاییید بشه نهایت 100 تومن پیدا کرو.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دوست دارم بدونم اینایی که از قیمتا تعجب کردن از کجا و چی میخرن، چدن ما که مشهد زندگی می کنیم و به گفته دوستامون نسبت به بعضی شهرا قیمت لباساش مناسب تره، قیمتا فوق العاده بالاست، دوستم دو ماه پیش شلوارش 200 داد، دوماهم پوشید رنگ و روش رفت، حالا الان 250 زیاده عایا؟؟؟!مانتو زیر300،400 نیست اگه ارزون تر باشه جنسش انقدر افتضاحه که سر رگال نخکش شده،شال مشکی ساده برای خواهرم خواستیم بخریم زیر 80 نبود،تازه اینایی که میگم از جاهای متوسط شهر خریده شده و اصلا مارکم نیست، کفش 180 خریدیم،من خالم از قشم جنس میاره شلوار مشکی ساده 80،90 میده،بعد شماها شلوار جین این قیمتی گرفتین؟!! 

واااااااای چقدرررررر خندیدممممم نصفه شبیییی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁😂😁😂😁😂😁😂😁😂😁👏

جدیییی،من قصد تیکه انداختن نداشتما ،واقعا سوال شد برام از دیروز نزذیک دویستا لایک‌خوردم خدا رو شکر شاد شدی

عزیزم یادته من عاشق پسرت بودم ؟؟😬😬الان خودم دختر دارم 🤩 خداحفظش کنه عزیزم اتفاقا امروز رفتم تاپی ...

فدااات شم عزیزم.متوجه شدم زایمان کردی.خدا حفظش کنه..من عاشق دختر بچه هستم..😍😍انشالله پسرم تا ۱،۲سال دیگه از توانبخشی مرخص میشه.‌البته الانم شرایط خیبی خوبی داره و تقریبا مثل همسناش هست..ولی نمیخوام  ولش کنم...حتما بعدش یه دختر میخوام بیارمممم.خوشحال شدم باهات صحبت کردم.

فدااات شم عزیزم.متوجه شدم زایمان کردی.خدا حفظش کنه..من عاشق دختر بچه هستم..😍😍انشالله پسرم تا ۱،۲سا ...

فدات بشم ❤❤ امیدوارم روند درمان پسر خوشگلت به خوبی پیش بره🌺🌺 اره حتما واسش ی خواهر بیار 🤩🤩منم خیلی خوشحال شدم تو سایت دیدمت و باهات صحبت کردم😍❤🤩

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
اصلا نمی ارزه برو پس بده

ارزون تر از این لباس ها جنس بدی دارن و ادم لباس برای 2ماه نمیخره برای سال ها میخره

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
سلام عزیزم.قربونت..هرزگاهی میام.نگاه میکنم و میرم..خیلی درگیر پسرم هست.تاخیر داره و کلا تو کلاس های ...

عزیزم پسرت چند ساله هست پسر منم تاخیریه میشه مشکلش را بهم بگین و پیشرفتاشو ممنون میشم 

توروخدا برای پسر سه سالم دعا کنید که شفا پیدا کنه ممنونم ایشالا خدا بهتون سلامتی بده 
کافر همه را ب کیش خود پندارد

فکر کنم کارکرد ضرب المثل هارو هم بلد نیستید البته از کسی که انقدر راحت به دیگران توهین میکنه و دل میشکنه انتظار دیگه ای هم نمیشد داشت ... روی رفتارت تجدید نظر کن خیلی زشته این رفتار ازیه خانم!!