2777
2789
عنوان

عکس خریدای عیدمممم بیاینننن😘😍😚👕👖👗

| مشاهده متن کامل بحث + 134128 بازدید | 1510 پست
خب حالا تو ام شلوغ نکن حالا لباس عید خریدی نمیخاد سخنرانی‌کنی برو برا منم یه دست بخر پول ندارم

چقدر عن اخلاقی اه اه آدم انقد حسود و چشم تنگ میشه خدا به دادت برسه

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه

ولی شلوارت اصلا به اون مانتو نمیاد

رنگ کفشتم خوب نیست

کلا گرون خریدی لباساتو.

شلوارت اصلا نمیارزه.

کفش مشکی به اون میاد

خوش باشی

برای شادی روح پدرم صلوات ممنون🙏
اتفاقا این خانم گیر داده که جنس استارتر بده و گرون خریده و خودش جنس مارک با نصف قیمت ایشون می خره وگ ...

من گیر ندادم گفتم شلوارت درمقایسه با محصوالات برند گرونه پست های قبلمم بخونین متوجه میشین از مغازه جنس های برند میارن این مارک اشانتیون بود در مقابل یه تومن برداشتیم که شریک شوهرم چیزی نگه درضمن شهر شماحتما پنج تومنه مغازه ما ستش ده تومن بدون چون وچرا البته برا هرکسی نیست سفارشی اوردند 

واقعا بعضیا اصرار دارین ها

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴

نه ایشون دیدن من ناراحت شدم شوخی کردن فقط بعد به من گفتن که قصد بدی نداشتن

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

کفشاتو عوض کن خیلی زشتن

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 

عزیزم اول با حوصله پیامارو بخون

بعد دهنتو برا در افشانی بازکن

من نظرمو همون صفحه اول با احترام بهشون اعلام‌کردم...خداروشکر نه عقده ای بار اومدم نه تو زندگیم چیزی کم‌دارم ک ب نزدیکانمم حسادت‌نمیکنم چه برسه ب یه غریبه ک با کلی ذوق اومده عکسشو‌گذاشته و‌نظر پرسیده

ادم حقیری نیستم ک از شادیه دیگران غمگین بشم دوسته مهربانم

ممنونم ممنونم بابت حرف های زیبایی که زدید بله درسته منم اینطوری نبودم وقتی که 16سالم بود پدر و ماد ...

عزیزم حق داری، چنین اتفاقی خیلی وحشتناکه،

خدا رحمت کنه خانواده عزیزتو🙏

ان شاءالله که الان در رفیع ترین جایگاه قرار دارن🌸🌸🌸

تو فوق العاده ای دختر، آخه چرا قدر خودتو نمیدونی...آخه این چه حرفاییه که راجع به خودت میگی؟؟؟

کی میگه پرستاری رشته خوبی نیس؟؟؟ یعنی چی که میگی اشتباه کردم خواستم خودمو به زور جمع و جور کنم؟؟؟

نمیدونی چقد دارم از این حرص میخورم که قدر خودتو نمیدونی😣

توی اون شرایط هر کس دیگه جات بود چنان توی خودش له میشد که محال بود بتونه به حال طبیعیش برگرده اونوقت تو این همه رشد کردی و تونستی از پس خودت بربیای،

تو باید به خودت افتخار کنی دختر

سرتو بالا بگیر و عاشق شخصیت قویت باش .

باورم نمیشه تو واقعا تحت تاثیر اون آدمای بی مغزی هستی که راجع بهت اون حرفا رو میگن؟!!!!!

باید جوری برخورد کنی که آرزوشون باشه وصلت با چنین دختر مستقل و با قدرتی ، 

نه اینکه کارو به جایی برسونی که اینجوری بهت بگن.

عزیزم تو ضربه خیلی سختی خوردی ، آسیبی که بهت زده قطعا نیاز به توجه و درمان داره.

ازت خواهش میکنم یه مشاور و روانشناس خوب پیدا کن و تحت نظرش باش،

خیییییلی میتونه کمکت کنه و زندگیتو زیر و رو کنه.

آخه خیلی حیفه که تو تمام زمینه های انسان شاد و موفق بودنو داری اما بهشون پشت پا میزنی، ازت خواهشمیکنم از یه مشاور کمک بگیر تا بتونی بهترینا رو تجربه کنی و از زندگیت لذت ببری❤❤❤

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

مبارکت باشه ولی بااین قیمتا میتونستی چیزای شیک تری بگیری  

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤