2777
2789
عنوان

عکس خریدای عیدمممم بیاینننن😘😍😚👕👖👗

| مشاهده متن کامل بحث + 134127 بازدید | 1510 پست
باید بگم اگه لباساتو بگی بیا مفت میدم بهت نمیگیرم  زیاد جالب نیس سلیقت منکه خوشم نیومد

منکه دوراطرافیانم همیشه از سلیقم ایده گرفتن چون بسیار حساس ومشکل پسندم...شال ومانتوی استارتر عاااالیه مانتوش برند هست من از مکانی ک خرید میکنم همون دیدم ولی قیمتش388بود شالشم خیلی شیکه..!!

پس همون بهتر مفتم نگیری توو به چه سلیقه داشتن😂😂

من دیشب گفتم با هشتصد خرید عیدمو جمع کردم امروز یکی اومده مسخره میکنه میگه از جمعه بازار خریدی...چیه ...

والا هرکسی هرجور دلش بخواد میخره ب کسی چه ربطی داره اخه من معمولا ارزون تر میخرم ولی زیاد میخرم مثلا امسال حدود ۶تا مانتو و سه تا شلوار خریدم کفشم تا دلت بخاد الان دو جفت نو دارم ولی ارزون میخرم دوس دارم زیاد بخرم خیلیا فک کنم مثل من باشن شال و روسری هم تا دلت بخاد میخرم ولی بیشتر از پنجاه پول نمیدم بابت یه شال یا روسری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنس شلوارت چیه مگه؟؟؟ بقیه خریدات قیمتاشون خیلی خوبه شال ومانتوت خیلی قشنگن فقط میمونه کفشت البت ...

جین هست

ممنون

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
عزیزم تاپیکتو قفل کن  خیلی ها نمیتونن خودشونو کنترل کنن یچی میگن دلت میشکنه

نیازی نیست ممنون از دیشب همینطور بوده😂💜

من به نظر بقیه احترام میذارم ناراحت میشم اما خب زود فراموش میکنم هر چی باشه وقت گذاشتن و نظر دادن

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
نیازی نیست ممنون از دیشب همینطور بوده😂💜 من به نظر بقیه احترام میذارم ناراحت میشم اما خب زود فرامو ...

آخه منم تجربه همچین چیزی دارم

یعنی خریدامو کامممممللللللل از چشمم انداختن😣

کلی با ذوق خریده بودمشون

من خیلی بی جنبه ام البته😅

واسه موضوعی که ۵ سال دیگه برات اهمیتی نداره،۵دقیقه بیشتر غصه نخور✌️

کاشکی کسی که نظرای زشت میدن از تیپ خودشون عکس بزارن🤭🤭

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
نیازی نیست ممنون از دیشب همینطور بوده😂💜 من به نظر بقیه احترام میذارم ناراحت میشم اما خب زود فرامو ...

ناراحت هم نشو شايد اونا هم عكس تيپشون را بزارن تو ذهنت بياد چقد بد پوشن فقط نميفهمم جرا بعضي ها بد صحبتن  همون نظرشون را ميتونن با احترام بگن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر