همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
من دیشب گفتم با هشتصد خرید عیدمو جمع کردم امروز یکی اومده مسخره میکنه میگه از جمعه بازار خریدی...چیه ...
والا هرکسی هرجور دلش بخواد میخره ب کسی چه ربطی داره اخه من معمولا ارزون تر میخرم ولی زیاد میخرم مثلا امسال حدود ۶تا مانتو و سه تا شلوار خریدم کفشم تا دلت بخاد الان دو جفت نو دارم ولی ارزون میخرم دوس دارم زیاد بخرم خیلیا فک کنم مثل من باشن شال و روسری هم تا دلت بخاد میخرم ولی بیشتر از پنجاه پول نمیدم بابت یه شال یا روسری
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
من به نظر بقیه احترام میذارم ناراحت میشم اما خب زود فراموش میکنم هر چی باشه وقت گذاشتن و نظر دادن
دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!
کاشکی کسی که نظرای زشت میدن از تیپ خودشون عکس بزارن🤭🤭
دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!