همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
برای اولین بار امسال ب شلواد ۸۰ تومن پول دادم قبلا ۵۰ بیشتر نمیشد.گفتم ۸۰ چقدر زیاده الان شما این قی ...
کدوم شهرین انقدر ارزونه من فقط 68 تومن دادم زیرشلواری نخی که میدونم 2روز دیگه زانوش هم درمیاد.شلوار مشکی کریپ رو 150 خریدم.ارزونتر شاییید بشه نهایت 100 تومن پیدا کرو.
خیلی دوست دارم بدونم اینایی که از قیمتا تعجب کردن از کجا و چی میخرن، چدن ما که مشهد زندگی می کنیم و به گفته دوستامون نسبت به بعضی شهرا قیمت لباساش مناسب تره، قیمتا فوق العاده بالاست، دوستم دو ماه پیش شلوارش 200 داد، دوماهم پوشید رنگ و روش رفت، حالا الان 250 زیاده عایا؟؟؟!مانتو زیر300،400 نیست اگه ارزون تر باشه جنسش انقدر افتضاحه که سر رگال نخکش شده،شال مشکی ساده برای خواهرم خواستیم بخریم زیر 80 نبود،تازه اینایی که میگم از جاهای متوسط شهر خریده شده و اصلا مارکم نیست، کفش 180 خریدیم،من خالم از قشم جنس میاره شلوار مشکی ساده 80،90 میده،بعد شماها شلوار جین این قیمتی گرفتین؟!!
ارزون تر از این لباس ها جنس بدی دارن و ادم لباس برای 2ماه نمیخره برای سال ها میخره
همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
فکر کنم کارکرد ضرب المثل هارو هم بلد نیستید البته از کسی که انقدر راحت به دیگران توهین میکنه و دل میشکنه انتظار دیگه ای هم نمیشد داشت ... روی رفتارت تجدید نظر کن خیلی زشته این رفتار ازیه خانم!!