2777
2789
عنوان

بلیچینگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 23 پست

سلام عزیزم خوبی؟ 

برو پیش متخصص ببین اون چی پیشنهاد میده روش های مختلفی هست بسته به رنگ و مرتب بودن و... میگن چکارکنی

مثلا اگر مرتب نباشن لمینیت و کامپوزیت پیشنهاد میدن که من اصلا دوس ندارم

منم یه جرم گیری حسابی نیاز دارم....هم زمان میشه بیلیچینگ و جرم گیری کنم؟

عزیزم بعد از جرم گیری مراقبت از دندون باید خیلی خیلی بیشتر بشه 

برو ببین متخصص میگه واقعا جرم گیری نیاز داری یا نه چون بعد از جرم گیری بین دندونا فضایی باز میشه که دندون بسیار مستعد پوسیدگی میشه باید خیلی مراقبت و بهداشت رو رعایت کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بعد از جرم گیری مراقبت از دندون باید خیلی خیلی بیشتر بشه  برو ببین متخصص میگه واقعا جرم ...

سلام عزیزم ...خوبی ؟

والا خودمم خیلی دو دلم از یه لحاظی دلم میخواد دندونام سفید و خوشگل بشن از یه طرفیم دلم میسوزه چون هرچی باشه ضرر دارن...دندون خیلی مهمه.....

اتفاقا رفته بودم دندونپزشکی امروز..اونا که از خداشونه پول بگیرن..درست حسابی راستشو نمیگن

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

تمام عمل های زیبایی به هر حال عوارضی دارن

تا واقعا نیازت به حد ضرورت نرسیده نکن و بهش آسیب نزن هیچ چیز جایگزین دندون اصلی خود آدم نمیشه با کمترین مشکلی متوجه میشی

من یکبار مسواک زدم قبل ناهار رفتم بیرون با ناهار نوشابه پپسی قوطی که دیدی خیلی گاز داره خوردم همون موقع که خوردم حس بدی پیدا کردم تا شبش سرگرم بودم و داخل محیط گرم بودم به محض اینکه  بیرون امدم بیام خونه باد خورد به دندونام درد گرفت خلاصه حساس شدن 

دکتر رفتم درمان کردم بازم مثل قبل نشدن!

سلام عزیزم ...خوبی ؟ والا خودمم خیلی دو دلم از یه لحاظی دلم میخواد دندونام سفید و خوشگل بشن از یه ط ...

ممنونم عزیزم

دقیقا پست بعد برات نوشتم اگر به ضرورت نرسیده نکن سنی هم نداری 

منم دوست دارم بکنم اما خوب میگن ممکنه رو مینای دندون تاثیر بزاره نکنی بهتره  من کامپوزیت و لمین ...

آره دقیقا منم همینطور.....دلم میخواد انجام بدم یه کدومشو اما حیفم میاد..آخه دندونام همه سالمن

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ممنونم عزیزم دقیقا پست بعد برات نوشتم اگر به ضرورت نرسیده نکن سنی هم نداری 

مرسی از راهنماییت دوستم