اعتقاد به اینکه قبل از این زندگی که الان داریم زندگی دیگه ای داشتیم و در کالبد دیگری زندگی میکرده ایم و هر کس زندگی را در شرایط مختلف و در جسم های مختلف تجربه میکند با اسلام در تناقض است؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیلی جالبه ولی ... مثلا خدا خواسته باشه به بنده اش فرصت های متعددی بده و اونو توی شرایط مختلفی ازمایش کنه و در شخصیت ها و جایگاه های متفاوتی . و جالبتر اینکه اون فرد در هر دوره چیزی از زندگی های قبل به یاد نیاره. من میگم شاید خدا نخواسته توی قران و... هم اینو بگه و انسان رو مطلع کنه.