2777
2789
عنوان

زندگی قبلی

206 بازدید | 13 پست

اعتقاد به اینکه قبل از این زندگی که الان داریم زندگی دیگه ای داشتیم و در کالبد دیگری زندگی میکرده ایم و هر کس زندگی را در شرایط مختلف و در جسم های مختلف تجربه میکند با اسلام در تناقض است؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اعتقاد دارم

احساس میکنم زندگی جاودانه اینه

مثلا من الان خیلی عذاب میکشم و.تو جهنم هستم

آدم قبل از من گناه کرده

پس من الان عذابشو دارم تو جسم خودم میکشم.

پس نفر قبلیه روحش تو بدن من داره عذاب دنیای ذیگشو.میکشه ک الان دنیای منه

9/9/99به آرزوهام رسیدم

بله من گاهی وقتا تو ذهنم میاد ولی همش فکر میکنم توهمه. حتی چندبارم به دور وبریهام گفتم من قبلا زندگی کردم ولی همش مسخرم میکنن

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 

خیلی جالبه ولی ... مثلا خدا خواسته باشه به بنده اش فرصت های متعددی بده و اونو توی شرایط مختلفی ازمایش کنه و در شخصیت ها و جایگاه های متفاوتی . و جالبتر اینکه اون فرد در هر دوره چیزی از زندگی های قبل به یاد نیاره. من میگم شاید خدا نخواسته توی قران و... هم اینو بگه و انسان رو مطلع کنه.

من شنیدم تو دنیای زر بودیم. اونجا همه اتفاقاتی که برامون میوفته  رو می‌بینیم. با جفتمون باهم زن ...

بله عالم ذر که ۱۰۰%واقعیت داره و در اسلام هم گفته شده الان بحث زندگی در همین جهانه