2777
2789

من یه سوال دارم

کرونا رو دقیقا چطور تشخیص میدن؟ به جز علائم منظورمه. ویروس رو با چه تستی و چه مشخصاتی شناسایی می کنن؟

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پشت کنکوری ام و تقریبا نصف کتابارو تموم کردم، ریاضی ام، روزی چندساعت برای زیر 1000باید بخونم؟؟؟ 

دوستمم تغییر رشته داده به تجربی و 20درصد خونده، اون برای پزشکی دولتی چندساعت بخونه؟  درسش خوب بود وقتی مدرسه بودیم 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
من پشت کنکوری ام و تقریبا نصف کتابارو تموم کردم، ریاضی ام، روزی چندساعت برای زیر 1000باید بخونم؟؟؟&n ...

عزیزم قبولی ریاضی خیلی راحت و نکته ای که هست تعدادتون کم هستش اگه دانشگاه تاپ میخوای ساعت مطالعه ات رو بگو بهم دوستت هم اگر ریاضی فیزیک قابل قبولی داره تمرکز کنه رو زیست مخصوصا اگه دارو میخواد شیمی تایمش به زمین نمیرسه برا دارو نخوند هم مهم نیست ولی زیست رو باید بجود به قولمعروف

عزیزم قبولی ریاضی خیلی راحت و نکته ای که هست تعدادتون کم هستش اگه دانشگاه تاپ میخوای ساعت مطالعه ات ...

ممنون عزیزم 

روزی 7ساعت میخونم، کمه؟؟؟ 

چندساعت تخصصی چند ساعت عمومی بخونم؟؟؟ من همینجوری میخونم یعنی هر ساعت هر چی حال داشته باشم میخونم، اصلا برنامه ندارم، هرچی مینویسم عمل نمیکنم متاسفانه 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره

من راجع پزشکی این سوال و دارم من عاشق پزشکیم مطمئنم قبول میشم فقط یه چیزی میترسوندم اینکه ممکنه صحنه های خیلی وحشتناک زخم و اینا عادی نشه ازدخون و اینا نمیترسم فقط تحمل درد کشیدن بقیه رو ندارم این مشکل حل نیشه؟؟