2777
2789
عنوان

دم عیدی

335 بازدید | 22 پست

سلام خانما بیاین بیاین عکس خونه های تمیز شده واسه عید و خریدای عیدتونو بزارید ببینیم که هم سرگرو بشیم هم از فاز کرونا در بیایم

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

فعلا میتونم بیفر بذارم، افتر ندارم😁😁

امید،                                                                                  زیباترین واژه است،                                                         ❤از دستش نده، درست میشه❤

نه😐

اصلا اینا رو ول کن...

این دم عیدی کرونا رو کجای دلمون بزاریم😑😑😑

قرار بود بریم مسافرت 😢😢😢

فقط میتونم بگم خدایا شکر

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مشاور تحصیلی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من ۲۲ سالمه متاهل

رشته دبیرستانیم گرافیک کامپیوتر بود

چون این رشته خیلی پر هزینه هست میخوام عوضش کنم.نظر شما چیه

چ رشته ای بردارم😫

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

متنفرم از عید هم خونه تکونی هم رفت و امد فقط خریدش خوبه😁😁

چه معنی میده برم خونه دخترعموم برگردم به خونه نرسیدم اون بیاد خونم

خونه پسر خالم نمیرم چون پارسال نیومده بود خونم من رفته بودم خونش

داییم از جلوی درم رد میشه ولی تو نمیاد میگه تو کوچیکتری باید اول تو بیایی میرمم نمیاد میگه ایشالله سال بعد 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
واقعا مشاور تحصیلی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من ۲۲ سالمه متاهل رشته دبیرستانیم گرافیک کامپیوتر بود ...

بستگی به علایقت داره اولویت هاتو بنویس و با توجه به شرایطت مث تاهل و سن یکیشونو انتخاب کن

آره عزیزم حتمن بپرس

من پشت کنکوری ام و الان پنجاه پنجاهم، یعنی نه خیلی خوب نه خیلی بد، رشته ام ریاضیه، به نظرتون هنوز برای رسیدن به زیر 1000وقت کافی دارم؟؟؟ با روزی 7ساعت 

در ضمن تقریبا انگیزه مو از دست دادم و نمیدونم چطور ادامه بدم، میدونم باید بخونم اما تنبلیم میاد خصوصا که از صبح تا شب تنهام و نیرو محرکه ندارم 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
متنفرم از عید هم خونه تکونی هم رفت و امد فقط خریدش خوبه😁😁 چه معنی میده برم خونه دخترعموم برگردم ب ...

ما پارسال رفتیم خونه خالم با خودمون اوردیمشون خونمون پاسه عیددیدنی

ما پارسال رفتیم خونه خالم با خودمون اوردیمشون خونمون پاسه عیددیدنی

😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
من پشت کنکوری ام و الان پنجاه پنجاهم، یعنی نه خیلی خوب نه خیلی بد، رشته ام ریاضیه، به نظرتون هنوز بر ...

عزیزم واسه زیر هزار باید حداقل روزی ۱۰ ساعت بخونی و صبحا زود بیدار شو شب هام تا دیر وقت بیدار نمون از مواد غذایی سرد استفاده نکن تا تنبلیت کم بشه و هروز صب که بیدار میشی برنامه روزتو چک کن و واسه انجام دادنشون به خودت جایزه بده بعدش باخودت بگو اگه این ۴ ماه رو بخونی نیاز نیست یک سال دیگه هم تو این شرایط بمونی