آشپزخونم بررررق افتاد 😃کل آشپزخونمو با وایتکس شستم بعد ۷ روز تموم شد هی میرم در کابینتارو باز میکنم دیوار آشپزخونه رو نگاه میکنم،یخچالمو دیگه نگم براتون😍 کیف میکنم😜
فقط موند سرویس بهداشتیا با پرده اتاق خوابا
شما در چه مرحله اید
می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره
اووف ماشاالله رویاخانوم😍 وایتکسو با آب و پودر مخلوط کردی کشیدی؟ کاشی ها کابینها همه رو کشیدی؟ لک و ...
ممنون ننجون😘
اره عشقم با پودر و آب قاطی کرد کللللل آشپزخونه رو از سقف تا کف و زیر کابینتا کشیدم
لذتی که تو وایتکس هست تو ادکلن نیست😁لامصب حس تمیزی میده
می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره
ای قربونت بشششم😂😂😂😂آره آرره لامصب خیلی حس تمیزی میده این وایتکس.خداقوت گلم
🌹🌹🌹