2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم دارو برا مقاومت بدن و سیستم ایمنی  ترکیب هلیله سیاه و مصطکی و شکر سرخ  خوردن عسل و ...

ببین ترکیب اولی از هرکدوم مقدارخاص ودقیق باید بریزن, بنظرم ازبیرون بخرن بهتره. 

تو سر نژادپرستابجای مغز, عن گذاشتن 💩
اینم دارو برا مقاومت بدن و سیستم ایمنی  ترکیب هلیله سیاه و مصطکی و شکر سرخ  خوردن عسل و ...

فک کنم با این همه گرمیجات تو سال جدید تعداد جمعیت زیاد بشه😂😂😂😂😂

کاربر شورت بنفشم

تو برنامه به خانه برمیگردیم یه دكتره میگفت هویج و مركبات مثل پرتقال و نارنج و لیموترش و اب سیب و اویشن خوبه مخصوصا هویج. برای بالا بردن ایمنی بدن

تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی

از کی تا حالا دکتر سمیعی زمینه تخصصیشون عوض کررن و وارد طب سنتی و بیماری های عفونی شدن🙄🙄🙄🙄، ایشون جراح مغز و اعصاب هستن، نه متخصص طب سنتی.

توروخدا هر چیزی رو به اشتراک نزارید

دلم گرفته پدر... 😢😢😢برایم بهار بفرستید، ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید، دلم گرفته پدر! روزگار با من‌نیست دعای خیر و صدای دوتار بفرستید، اگر چه زحمتتان میشود ولی این بار، برای فرزند خود قرار بفرستید، غم از ستاره ، تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره  دنباله دار بفرستید، تمام روز و شب من پر از زمستان است، دلم گرفته برایم بهار بفرستید😔😔😔😔😔برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید♥
از کی تا حالا دکتر سمیعی زمینه تخصصیشون عوض کررن و وارد طب سنتی و بیماری های عفونی شدن🙄🙄🙄🙄 تورو ...

دکتر سمیعی همه فن حریفه 😂😂تو همه زمینه ها 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔