بچه ها من درد و گرفتگی عضله زیر شکمی دارم در حد چند دقیقه میگیره روزی یبار دوبار اینجوری میشم روز شنبه فهمیدم باردارم حالت تهوع ندارم فقط خستم و استرس دارم روز یکشنبه رفتم دکتر و گفت حالا که درد داری ممکنه خارج از رحم باشه سونو نوشت امروز رفتم سونو گفت هنوز چیزی تشکیل نشده ولی بتا دادم ۲۴۰۰ بود بازم باید بتا بدم روز شنبه ، خیلی نگرانم میترسم از دست بدمش؟؟
من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...! من یک دخترم 👧... با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...! مهربانم.... سنگم نکنید! ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از دادم ١٠٠٠بود رفتم سونو ميگه شيش هفته و پنج روزته ساك خاليه مال منم نرمال نيس😞
مال منم نرمال نیست
من یک دخترم👧 نگاه 👀به صدا و بدن ظریفم نکن اگر بخواهم تمام هویت مردانه است🧔را به 🔥خواهم کشید...! من یک دخترم 👧... با احساسات دخترانه ....سختم نکنید...! مهربانم.... سنگم نکنید! ساده ام... پیچیده ام نکنید!عشق و اندیشه در جانم است....مسخره ام نکنید! دخترانه گی هایم نیاز به مردانگی هایت ندارند...برو مردانگی هایت را با زنانگی های یکی دیگر ارضا کن...! کاش شعور یک عده برسه نر بودن 🧔 یک جنسیت است و مرد 🧔 بودن هویت ... زیادند دخترانی که نر نیستند و لی خیلی 🧔 هستن...