2777
2789
عنوان

لباس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 88 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم منظورم اندازه لباس نبود بنظر من این مدل و طرح برای سن ۶ سال بزرگه  این لباس با این طرح ...

😂😂😂وا اونوقت چرا تو این سایزشم هست؟؟؟؟اتفاقا خیلیم شیکه،هم مدلش هم پارچش که تورکه،فقط شلوارشو موندم‌چه رنگی بگیرم☹☹

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
مرسی،کتون طوسی هم هست مگه؟؟دنبال لی خیلی گشتم رنگ طوسیش نیس،میگن طبق مد پیش میریم،طوسی دیگه مد نیس☹

عیب نداره هر چی به لباسش میاد بگیر براش عزیزم هر رنگی که به لباسش میاد زیاد روی مد رنگ نباش😉

عزیزم منظورم اندازه لباس نبود بنظر من این مدل و طرح برای سن ۶ سال بزرگه  این لباس با این طرح ...

راستی با باباشم ست کردن،دقیقا اینطوره😂😂

عیب نداره هر چی به لباسش میاد بگیر براش عزیزم هر رنگی که به لباسش میاد زیاد روی مد رنگ نباش😉

نه روی مد نیستم،کلا میگن نمیاریم چون مد نیست☹وگرنه من میخامش😂

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3940520/اعمال-شب-جمعه-برای-آمرزش-و-حاجت-روایی-به-نیت-همهدوستان شب جمعه خیلی فضیلت داره،لطفا به این تایپیک سر بزنید و ما رو در انجام این اعمال همراهی کنید،انشاالله حاجت روا باشید🙏🏻

لطفا یک صلوات برای حاجت روایی مهمانم کن🙏🏻❤
عزیزم مگه فقط رنگی که مد میشه تو بازار هست ... همه رنگی هستش ... 

نه باور کن خیلی گشتم نیست پیدا نکردم ناامید شدم دیگه،میگن چون طرفدار نداره نمیاریم،موندم همینجوری،میترسم مجبور شم یه بلوز با رنگه دیگه بخرم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792