2777
2789
عنوان

لباس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 88 پست
شاید تپل باشه پسرش

نه اتفاقا تپل نیس،اینم بزور تنش میشه،همون عیدو بپوشه دیگه فکر ن‌نم تنش شه

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم الان بادقت نگاش کردم،خیلیم شیکه و جذابه.میتونه با این شلوارش نپوشه،با یه شلوار  دیگه عالی ...

آره اتفاقا باباشم همین و گفت ،،،ممنونم عزیزم از راهنمایت😘

آره خودش توش راحته کلا بیشتر سلیقه ی خودش بود منم  به سلیقه ش احترام گذاشتم و خریدم برای همین ا ...

اشکال نداره وقای خودش پسند کردیعنی دوسش داره دیگه ببری عوص کنی دلش میشکنه مهم این خودش دوست داره.دخترمن ۴سال ونیمش خیلی جاها بع سلیقه خودش لباس گرفتم براش😂😂باور میکنی چه برسه دخترشما که ۱۱سالشه حتما خوشش اومده پسند کرده

ببخشیدا ولی من نپسندیدم.چرا اینقدر بند بهش آویزونه.نهایت برا خرید و پارک خوبه نه مهمونی عید.اینقدر ل ...

عزیزم برای عید نخریدم همین طوری خریدم براش که بیرونی جایی بپوشه،،برای عید براش دو تا سارافن خریدم

اشکال نداره وقای خودش پسند کردیعنی دوسش داره دیگه ببری عوص کنی دلش میشکنه مهم این خودش دوست داره.دخت ...

عزیزم زنده باشه دختر گلتون،،،آره واقعا امسال هر چیزی که من دوست دارم و نمی پسنده همش میگه خودم هر چی دوست دارم بر می دارم😕

آره اتفاقا باباشم همین و گفت ،،،ممنونم عزیزم از راهنمایت😘

خصوصا هم که پسند و انتخاب خودش بوده،ممنون که این استقلال بهش دادی،مهم نیس چجوره،مهم اینه که خودش دوسش داره و حس خوبی خاهد داشت بهش وقتی میپوشه،اعتماد بنفسشو بردی بالا،افرین مادر عاقل و مهربون.❤اما مطمئنم باش خوشگله

الان تو نت نگاه کردم زرد و طوسی هم قشنگ میشه البته کتون دیگه 

مرسی،کتون طوسی هم هست مگه؟؟دنبال لی خیلی گشتم رنگ طوسیش نیس،میگن طبق مد پیش میریم،طوسی دیگه مد نیس☹

عزیزم زنده باشه دختر گلتون،،،آره واقعا امسال هر چیزی که من دوست دارم و نمی پسنده همش میگه خودم هر چی ...

ممنون عزیزم.اشکال نداره بزار راحت باشه با سلیقه خودش درعوض لباسی که خودش پسندکرده براش لذت بیشتر داره.باشلوار مشکی راسته یا جین راستع هم جدابپوشه خیلی خوب درمیاد

ممنون عزیزم.اشکال نداره بزار راحت باشه با سلیقه خودش درعوض لباسی که خودش پسندکرده براش لذت بیشتر دار ...

آره اتفاقا شلوار مشکی هم داره ممنون گلم از راهنماییت😘😘

قربونت برم عزیزم ممنونم😘😘❤❤

خاهش میکنم گلم،فقط باز میگم با هم نپوشه،مانتو با شلوار دیگه،شلوارشم با بلوز دیگه،محشر میشه بااین رنگ عالیش.

خاهش میکنم گلم،فقط باز میگم با هم نپوشه،مانتو با شلوار دیگه،شلوارشم با بلوز دیگه،محشر میشه بااین رنگ ...

آره حتما بهش میگم که امتحان کنه ممنونممم عزیززززم😘