2777
2789

راهت درست نیست

با کرونا نمیمیری

یه دعای دیگه بکن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یا الله 

آخرش همه گرفتار میشن 

نترسید 

پیش خدا بریم بهتره 

خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی  برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول  و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که  برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

.

اطلاعيه فوري مهم

باسلام و احترام خاص خدمـت اولیای گرامی مدارس، دانش آموزان بازاريان و غير....

از همـه  اولیای گرامی خواهشمندم ايـن متن حیاتی زیر  رو  خوانده بدوست آشنا همسایه وسایر افراد برسانید

#ويروس كُشنده كرونا رسيدشك نكنيدوزارت بهداشت تلاش خود را انجام ميدهدواحتمال دارد،وسايل،  داروها و كـيتهاي تشخيصي  به مشكل كمبود در نقاط دوردست، كوهستاني  وعشايري و همه نقاط مـحل سكونت عزيزان بمشكل بر بخـورد پس بياييدباهمت همگاني پيشقدم شويم در كنار پزشكان و اساتيد عزيز پروفُـسور ها  و  وزارت بهداشت و تمام خادم جانبركف  جهادي اين وزارت همكاري بنمايم

بنابراين تاجاييكه شما ميتوانيد از  ويتامينC طبيعي  استفاده كنيد تاسيستم ايـمني خـود راقويتر كنيد

نگران نباشيد چون كه ويتامين C اگر طبيعي باشـد، زيادي  آن دفع ميشه و مشكلي ايجاد نميكنه همينطور حتما زردچوبه استفاده كنيد

بعـلاوه هم خود و هم خانوادتون  بگوييد كه فكركنند همـه مبتلابه ويروس كرونا  هستن و باكسي دسـت  ندين و روبوسي نكنيد ويروس فعلانه واكسن داره نه درمان خاص ميشود و متاسفانه  چون جهش ژنتيكي كه كرده بسيار خطرناك  اسـت و ايـن بيماری از  تلفيق 1 ژن درخفاش  و مـار ايجاد گـشته وبخاطر  جهش تواناست پستان داران ازجمله انسان رو  پیدا ومبتلا كـند

#موضوع_بسیار_مهم است لطفا  اين پیام را دربیشترین گروه هـا و آشنایان خودقرار دهید

پروفسور هـورین مدیر اجرابیمارستان نظامی درپکن میگوید:

تکه های لیمو درلیوان آبگرم می تواند شما را حتـما نجات بدهد🍋

حتی اگـر مشغـول کار باشید باید این  پیام را ببينيد و آنرا به دیگران منتقل کنید!

لیموی گـرم  میتـوانند سلولهای  سـرطانـى را ازبیـن ببرند

لیمـوها را حتما به سه قسمت برش داده ودر فنجانى قرار دهید

سپس آب  داغ  بریزید تاآنـرا قلیایی کند فقط هـرروز آن را بنوشید

مطمئناًبرای همه شما مفیدخواهد بود.

لیموهای داغ میتوانند یکبار دیگر  داروی ضد سرطان را آزادکنند

آب لیموى داغ بر روی تومورهای  سرطانی و درمان انواع سرطان را نشـان داده،و درمان با عصاره فقط سلولهای بدخیم را از بین میبرد وسلـول هـای  سالم را تحت تأثیرقرار نمیدهد

#دوم: اسیدها و مونو کربوک سیلیک و اسید مـوجود لیمو میتـواند فشارخون بالا راتنظیم کـرده و از شریان های باریک محافظت کنند گـردش خون را تنظیم کرده،لخته شدن خون راکاهش دهند پـس از خواندن بشخص دیگر بگویید و بشخصی که دوستش دارید منتقل وسلامت شخص خود رامراقبت کنید

#مشاوره:

همكاري  پروفسور چن هورین خاطرنشان می کـند، کسیکه ایـن نامه رادریافت  کند حداقل برای نجات جان کسی تضمین شده است

مـن وظیفـه خودم  را انجـام دادم امیدوارم شمـاکمک کنید، ايـن اطلاعيه مهـم را نـشر دهيـد،،،

اطلاعيه فـوري مهم

.

سربلندی کشورم و جوانان کشورم آرزوی قلبی من است🌹

نترس بزودی هممون یه گورستونه دسته جمعی برپا میکنیم

میخوام پرت بشم تو یک چاه عمیق و ببینم که از سرزمین عجایب سردرآرودم، میخوام پیترپن سرزده بیاد و منو به ناکجاآباد ببره، میخوام یه جادوگر پاهامو تبدیل به دم ماهی کنه تا به اعماق دریا سفر کنم، میخوام فرشته مهربون منو تبدیل به یه عروسک چوبی کنه تا از انسان بودن نجات پیدا کنم، کاش مثل یک خوناشام دویست سال در تابوتی تنها میخوابیدم و بعد وقتی بیدار شدم... هیچ چیز... نیست!

https://www.instagram.com/tv/B8Tn0dPpThs/?igshid=7yvyw5xfvlg1این ویدیو ببینید تا باورهای غلط در مورد کرونا ویروس از بین بره..اونایی که اینستا ندارن هم میتونن ببینن

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بس که زندگی نکردیم       وحشت از مردن نداریم‌

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

منم وحشت ندارم راسیتش فوقش میمیریم دیگه

نگران نباش کلا کشور ما پیشگیری بلد نیست به جای بیمارستان هزارتخت گورستان هزار تخته  میسازه واسمون

زودی میرسی به خواستت عشقم