2777
2789

فقط صورت رو؟

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خيكي ميكنه بشدت

یعنی چی؟ینی شکمو چاق میکنه؟

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊
اره خيييلي

جاهای دیگه روچی؟چاق نمیکنع؟

خيكي ميكنه بشدت

خب چکارکنم شکمم زیاد چاق نشه چون ۴۰ روزه زایمان کردم سز🤨

ی کوچولو شکم دارم نمیخوام بزرگترشه ولی صورتم خیلی لاغره

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
چیجوری میشه درست کردم لطفا میدونی بگوبهم

نشاسته رو باآب سرد حل میکنی روش رنگ غذا میزنی و ی ذره گلاب

بعد میزاری رو گاز خودشو ک گرفت میزاری تو دیس و روشم پودر نارگیل میزنی و میزاری تویخچال تا سرد و تقریبا ژله ای بشه

چه زیباست انتظار آمدنت پسرم💋
جاهای دیگه روچی؟چاق نمیکنع؟

جرا 

كلا نشاسته باعث چاقي ميشه

ولي عضله كه نميسازه 

واسه همين باعث چاقي خوب نميشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
جرا  كلا نشاسته باعث چاقي ميشه ولي عضله كه نميسازه  واسه همين باعث چاقي خوب نميشه

ران چی چاق نمیشه😢

ران چی چاق نمیشه😢

نمیدونم دقیقا   به کجاها علاقه داره

ولی کلا این نوع خوراکی ها چاقی خوب رو منجر نمیشن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻