2777
2789

⚠⚠⚠

*متاسفانه کرونا به ایران آمد*

لطفاً تا اطلاع ثانوی، موارد زیر بطور جدی و حتمی ممنوع شود:

*⛔ مهمانی های غیرضروری*/ *استعمال قلیان* در سفره خانه/ استفاده از *توالت عمومی*/مصرف *غذاهای بیرون بر، رستوران، قنادی و کافه*/ *دست و روبوسی* /استفاده از *لوازم بازی و ورزشیِ پارک شهرها و شهربازی*/استفاده از *مِترو در خط ها و مسیرهای شلوغ*/

*اتوبوس های خط واحد شهری*/استفاده مکرر از *دستگاه های عابربانک*/

استفاده ی مکرر از *تاکسی و سواریهای غیرشخصی*/ *خرید حیوانات زنده*/استفاده از *گوشی های تلفن مشترک* در ادارات، مدارس و اماکن عمومی(تلفن را در حالت بلندگو قرار داده و صحبت کنید)/ *خام خواری* (خوردنیهای حرارت ندیده)/ *لمس ضریح و درب بُقاع متبرکه و مساجد*/ *مُهر و سجاده ی مشترک* در نمازخانه یا مسجد⛔

موارد زیر موکداً توصیه میگردد:

🔺مصرف مُداوم داروهای گیاهی یا شیمیاییِ تقویت کننده ی سیستم ایمنی

🔺شستشوی مکرر دست ها

🔺شُرب مُدام مایعات

🔺استفاده از انواع پَد الکل، ژل آنتی باکتریال، ماسک و وسایل حفاظتی در صورت امکان

🔺غرغره ی مُدام آب و نمک

🔺بُخور آب گرم بصورت مکرر در صورت امکان

🔺محدود یا تعطیل کردنِ انواع ارتباطات غیرضروریِ اجتماعی، جلسات اداری، کلاسهای کمک آموزشی، سینما، تئاتر، دوُرهمی و سفر

ضمن آرزوی تندرستی برای تمام هموطنان، از شما خواهشمندم در حد امکان این پیام را با کلیه عزیزان خود به اشتراک بگذارید!

یادمان باشد:

*کرونای نوظهور درمان ندارد*

با سپاس🌹

مرضیه شاه علی

کارشناس بهداشت و سلامت ملی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان