2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ۸ هفته و ۱ روزم.هفته پیش رفتم سونو و دکتر قلب بچه رو دید.برام آزمایش های روتین رو نوشت منم دادم.حالا هفته بعد دوباره با جواب آزمایش میرم دکتر.به نظرم شما هم برو دکتر.

من ۱ هفته هست لکه بینی دارم و دکتر بهم استراحت داده و شریف هم روزی ۲ تا می زارم.شما لکه بینی نداری؟

یعنی اصلا آزمایشم ندادی؟؟، سونو رو آره کار خوبی کردی نرفتی ولی آزمایشو نیدادی برا عدد بتا ولی حالا ...

نه نرفتم فقط دو سه شبه احساس گرمی تو پاهام ودستام میکنم دیروز رفتم یه ازمایش قند ناشتا دادم اونم با تجویز خودم😂😂😂 فقط من حالت تهوع و ویار ندارم از این میترسم

من ۸ هفته و ۱ روزم.هفته پیش رفتم سونو و دکتر قلب بچه رو دید.برام آزمایش های روتین رو نوشت منم دادم.ح ...

نه خداروشکر ولی دقیق ببخشی بالای ب ا س ن م خیلی درد داره شبیه پریود و تخمدان چپم حالت تهوع هم ندارم شما هم اینجوری هستید؟؟

نه نرفتم فقط دو سه شبه احساس گرمی تو پاهام ودستام میکنم دیروز رفتم یه ازمایش قند ناشتا دادم اونم با ...

نه خو علائم که همه مث هم نیستن.زوده هم واسه حالت تهوع.فقط از رو بی بی میگی بارداری؟؟چ خونسردی من تو یه هفته اول که پریودم افتاد عقب سه بار رفتم دکتر فک کنم😁😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز