2777
2789

اره ممکنه بچه سالم باشه 

شوهرت اگه ناقل باشه بازم ممکنه بچه سالم باشه ولی با احتمال کم اما اگه نباشه احتمال سالم بودن بیشتر تو ژنتیک

گرچه منزل بس خطرناک  است و مقصد بس بعید، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 😏فایتینگ💪👾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناقل چجوریه؟ من تو مجردی یه خواستگار از آشناهامون داشتم هموفیلی بود ازش خوشم میومد اما خونواده ...

یعنی ژن مغلوب بیماری رو داره 

یعنی دارای اون بیماری بصورت نهفتس

گرچه منزل بس خطرناک  است و مقصد بس بعید، هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور 😏فایتینگ💪👾

همسرم سالمه ولی خیلی باحرفاشون اذیت شدم چون حتی مادرشوهرم ب بابام گفت اگه میدونستم دخترت مریضه واسه پسرم نمیگرفتمش

دکتربرادرم میگه تو اوایل بارداریت کلی ازمایش میدی اگه مشخص شد جنین بیماره مجوز سقط داده میشه ولی من میترسم میگم کاش کلا سالم باشه

ناقل چجوریه؟ من تو مجردی یه خواستگار از آشناهامون داشتم هموفیلی بود ازش خوشم میومد اما خونواده ...

اصولا پسرا هموفیلی میشن و دخترا ناقل هموفیلی

ینی امکان داره بعدا بچشون هموفیلی بشع

مث من  

همسرم سالمه ولی خیلی باحرفاشون اذیت شدم چون حتی مادرشوهرم ب بابام گفت اگه میدونستم دخترت مریضه واسه ...

به امید خدا یه بچه سالم سالم دنیا میاری

قدرت خدا رو دست کم نگیر

کافیه ازته دل از خدا بخوای 

موفق باشی گلم😍

⛔❌🚫درخواست دوستی🚫❌⛔

سلام. وقت بخیر

شما اگر دختردار بشید 50% احتمال داره که مثل خودتون ناقل باشه و 50% احتمال داره که کاملا سالم باشه

اگر پسردار بشید 50% احتمال داره که مبتلا بشه و 50% احتمال داره که سالم باشه

در صورت بارداری میتونید در هفته 11 آزمایش NIPT بدید و اگر پسر بود آنوقت CVS رو انجام بدید که اگر خدای نکرده مبتلا بود مجوز سقط رو از پزشکی قانونی بگیرید. فراموش نکنید که ژن و جهش آن باید در شما مشخص شده باشه

همچنین "احتمالا" بتونید از خدمات IVF و PGD استفاده کنید. یعنی برای شما لقاح داخل آزمایشگاهی انجام بدند و جنین رو از لحاظ ابتلا و ناقلی چک کنند و بعد جنین سالم رو براتون منتقل کنند فقط هزینه هاش بسیار بالاست و هر جایی هم انجام نمیدند. میتونید از مراکزی مثل رویان و ابن سینا و آزمایشگاه کریمی نژاد یا آزمایشگاه زینلی بپرسید که PGD برای هموفیلی انجام میدند؟ چون من اطلاع ندارم که PGD برای هموفیلی خصوصا در ازدواج فامیلی قابل انجام باشه. مشکلات تکنیکی زیادی داره ولی فکر میکنم ارزش پرس و جو داشته باشه

جهت اطلاعات در خصوص مشاوره ژنتیک اینجا را کلیک کنید

دکتر کامران بهادری مشاور ژنتیک بالینی و پزشکی بیمارستان فوق تخصصی زنان صارم