2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایکاش باباها بدونن چه ضربه ای میزنن... حالا خانوما زیاد حساس نیستن ... مردا داغون میشن چون وقتی خودت ...

واقعا مردا خیلی احتیاج دارن ک بهشون ابراز علاقه بشه

بعد دیشب گفت دلم تنگ شده کی این وضعیت تموم میشه گفتم بعد عقد گف پس نامزدی واس چیه واس اینه ک همو بیشتر ببینیم اصن نمیدونستم چی بگم بهش

اونا که دیگه وضعشون معلومه ولی چون قصد ازدواجه حلال نمیشه آجی جان که ... منم تو یک هفته از خواستگا ...

ما صیغه نمی خونیم دست هم نمی‌زنیم. حالا اومدیم و آدم چند بار نامزد شد و به هم زد اگه صیغه بخونیم اون موقع بخواهیم به هم بزنیم میشه طلاق

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
اونا که دیگه وضعشون معلومه ولی چون قصد ازدواجه حلال نمیشه آجی جان که ... منم تو یک هفته از خواستگا ...

من نزاشتم دستم بزنه تا یه روز قبل عقد 

چقدم میگفت ی رکعت نماز تو جونی میرزه به ۷۰رکعت تو پیری ولی نزاشتم بهم دست بزنه

💘وصله نمی شود دگر  این دوهزار و یک ترک هی همه شب بند مزن چینی دل شکسته را💘 
ما صیغه نمی خونیم دست هم نمی‌زنیم. حالا اومدیم و آدم چند بار نامزد شد و به هم زد اگه صیغه بخونیم اون ...

صیغه که تایم داره ... و خدا نکنه چند بار نامزدی بهم بخوره 

شاید منظورتون آشناییه که اونم بله برون نمیخواد

ولی خب شما دست نمیزنین خیلی خوبه ولی همه تحمل ندارن ...  

دونفری که عاشق همن و میخوان ازدواج کنن به نظرم درست نیست و تحملشونم کمه   

بازم هر کسی عقیده خودشو و سبک زندگی خودشو داره آجی جانم  

صیغه که تایم داره ... و خدا نکنه چند بار نامزدی بهم بخوره  شاید منظورتون آشناییه که اونم بله ب ...

دیگه حالا آمار و احتمالاته. ولی ما همشهریامون چون میدونن فرهنگمون چیه خودشون تحمل می کنن دست نمی زنن😂

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
دیگه حالا آمار و احتمالاته. ولی ما همشهریامون چون میدونن فرهنگمون چیه خودشون تحمل می کنن دست نمی زنن ...

چه خوب 

شهر ما که لندنه یه جورایی 

خواستگاری میان متاسفانه بعضیا فکر میکنن عقده ... روز عقد قبل خوندن صیغه که میرن آتلیه غوغا میکنن خخخخخخخخخخخخ