2821
2789
عنوان

با صداقت بگید

184 بازدید | 10 پست

یه کاری که ازش سخت پشیمونید که به اینجا رسیدید و الان به این نتیجه رسیدید که چه غلطی کردید و برای دیگران عبرت و تجربه میشه بگید ولی تکراری و کلیشه نگید.مثلا خودم ازدواج در سن کم با اختلاف سنی الانم پشیمونم راهی هم ندارم.

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

زود بچه دار شدن

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                

اینکه دنبال رویاهام نرفتم و هنر نخوندم و بخاطر حرف خونواده و مردم رفتم رشته ریاضی و ارشد مهندسی گرفتم...حالا دارم هنر کار میکنم ولی بهترین زمان هایی که میتونستم تو کاری که دوست دارم پیشرفت کنم رو درسایی خوندم که دوست نداشتم

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
منم مثل خودت ازدواج تو سن کم و بچه دار شدن زود و واقعا هم جز تحمل راهی نیست

چرا همه از ازدواج و بچه دار شدن زود پشیمونن؟دلیلش چیه؟

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.