2777
2789
عنوان

کار خونه

206 بازدید | 13 پست

بچه ها کار خونه واقعا خستم کرده شما ها رو چی؟همش کار تکراری و یک نواخت بعد طولی نمیکشه که از اتمام کار لذت ببری دوباره ظرفا کثیف حالا چی کوفته جان کنیم،لباسارو پهن کن جمع کن ،سرویسا،اتو،جارو،جمع و جور،گردگیری،پرده ها،فرشا،گل خونه....افسرده شدم.خیلی با علاقه کار میکردم.یه مدت زده شدم.امکان نداشت یه قاشق کثیف تو سینک باشه ولی حالا با زور میشورم.شماها اینجوری نشدید؟

تیر ماهی ام... زاده روزهای آفتابی ، عاشق شب های مهتابی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا الان بیای خون منو ببینی بازار شامه. گاز سینک هود حموم یه وضعیه که نگو.تصمیم دارم بعده صبونه دست بکار شم.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی

فکر کنم دلیلش اینکه یه مدت خیلی به خوت فشار اوردی. وقتی میگی دونفرید و بچه ندارین دیگه مگه خونه چقدر کثیف میشه. من خودم هنوز نی نی ندارم تو راهه. واقعا هم گاهی خونم کثیف میشه اما در حد مرتب کردن تمیز میکنم اما اینکه بیوفتم به جون خونه اصلا. مگه چقدر جون داریم که بخوایم اینقدر بزاریم پای کارای خونه. کارهایب رو انجام بده که لذت میبری. من هر دو هفته ای یا 3 هفته ای یا اگه قرار باشه مهمون بیاد خونع رو از بیخ و بن تمیز میکنم. وگرنه واسه خودمون در حد مرتب بودن و اینکه شلخته نباشه کافیه

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها