2777
2789
اون مرده و دخترش زنده میمونن ؟

مرده اصلا مبتلا نمیشه چون بدنش نسبت به ویروس مقاوم بوده. اول فیلم هم از پسر و زنش نگرفت 

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکی دیگه  گفتم که خط مشی صحبتمون یکیه  اعصاب نداریا فک میکنه با خنگ داره حرف میزنه

وااااا انگار خودت اعصاب نداریا. اگه بری سرچ کنی میفهمی تازه عکس هم گذاشتم تو همین تاپیک ببین

اون خانومه که بردنش تو روستا تا بقیه رو درمان کنه چی ؟

یادم نمیاد چی شد ولی فکر کنم زنده موند. با واکسن تقلبی معامله ش کردنو خواستن برش گردونن و وقتی فهمید واکسنا تقلبی بودن ول کرد رفت. بی سوالیه؟🥴

مصرف داری فک کنم عکستو ریپ کردم جواب دادم آخرشم مودب بودم  دکتر برو حتمأ

وااا چه بی ادب. برو دکتر حتما

تو گوگل سرچ کردی فیلمو؟

بله

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،
یعنی کرونارو پیش بینی کرده بودن؟

نه کرونا رو پيش بيني نکردن کرونارو توليد کردن

يه ويروس خودبه خودبه وجودنمياد

خودشون ميسازنش تابعداًباپول دارو وواکسنش

پول جمع کنن

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،

شیراز هم اومد 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏
شستممم اخرش خوب تموم میشه یا نه فقط ۴۶-۴۵ دیقه مونده ازش

من ازصبح ابریزش بینی ویکم سردرد دارم.عطسه هم میکنم

ازکجابفهمم سرماخوردگیه یا...

راستی ازدیشب بس دستاموشستم لای انگشتام پوسته پوسته شده

کاری ک خودت میدونی درسته رو انجام بده...تواین دنیاهمه پشتتو خالی میکنن پس براخودت زندگی کن