2777
2789

۱۶ماهشه هنوزم ک هنوزه زودتر از۴نمیخابه صب هم ۸الی۹بیدار میشه طول روز هم دوبار میخابه اونم۴۰دیقه😭

دگ میمیرم از بیخوابی

دخترمنم الان خوابید تازه تا ظهر هم چندبار بیدار میشه گند میزنه تو خواب ادم ۲۳ ماهشه 😭😭😭😭

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا رو شکر که یک گل پسر داری که نذاره بخوابی  ان شا الله خوابش تنظیم شه  واسه خستگیت از ...

باور کن دگ کم اوردم😭😭😭اصن بغل همسرم نمیره گریه میکنه خیلی وابسته م شده

این صب زود هم بیدار میشه باز نمیزاره بخوابم😭

دختر منم گاهی ۸ بیدار میشه دیوونه میشم اون لحظه زمین و زمان رو فحش میدم 🤐ولی اکثرا تا ۱۲ یا ۱ میخوابیم ولی چندین بار بیدارمیشه باید بزارم رو پام تا بخوابه 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
باور کن دگ کم اوردم😭😭😭اصن بغل همسرم نمیره گریه میکنه خیلی وابسته م شده

عزیزم سخته ولی واسه همینه که بهشت زیر پای شما مادر هاست 

تو همین تاپیک های اینجا ببین چن نفرن ارزوی همین بی خوابی ها رو دارن ک مادر شن 

خدایا شکرت...حاجت روا شدم....  در انتظار معجزه دوم
عزیزم سخته ولی واسه همینه که بهشت زیر پای شما مادر هاست  تو همین تاپیک های اینجا ببین چن نفرن ...

بهشت کجا بود وقتی همین دنیارو جهنمه برامون حسرت یه خواب رو داریم والا اونایی که ندارن فکر میکنن بچه چی هست جز سختی و دردسر هیچی نداره فقط حرص و جوش

دگ انقد اذیت میشم میزنمش😔

منم همینطور بعد عذاب وجدان دیوونم میکنه بخدا سر همین بیخوابی از زندگی سیرم 

بهشت کجا بود وقتی همین دنیارو جهنمه برامون حسرت یه خواب رو داریم والا اونایی که ندارن فکر میکنن بچه ...

عزیزم ....حالا خسته ای هااا فک کن نینیتو 1 روز نبینی حاضری دنیا رو بدی ک ببینیش حتی وقتی میدونی خونه مادرت هستوخوشحال 

بچه داری خیلی خیلی خیلی سخته ولی خوب شما خودت مادر بودن رو انتخاب کردی

خدایا شکرت...حاجت روا شدم....  در انتظار معجزه دوم