2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هوووووف🙁😔

به نظرت پشیمونی دیگه سودی داره؟ 

میرزه کاری کنی پشیمون بشی از کار زشتت که دیگه خودتم روی برگشت نداشته باشی؟

بعد توسط نزدیکانت تازه اون دختر امتحان کنی؟

پشیمونی هرگز ابدا سودی نداره

کشک خیلی خاصیت داره

😂😂😂

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
من دارم سرمو میخارونم و کاملا سر در گمم😕

ولش کن بیا سر منم بخارون حال ندارم☹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
اشتباه میکنی دلو بزن به دریا اگر بخوادتت غرور معنی نداره 

خب امروز تو واتساپ ی استوری گذاشته بود متنش خیلی خوب بود منم ج دادم دو تا لایک گذاشتم ک ببینم چی میگ ولی باز کرد هیچ جوابی ندیدم ازش😔😔 دیگ چیزی نگفتم..دارم دیونه میشم کاش جواب استوری شم نمیدادم 🙁

چطور تفاوت اون تغییراتو از عشق بفهمیم؟؟؟

هممون ی زمانی فک میکنیم عاشقیم ولی اکثراااا ب مرور زمان میفهمیم ک اصن عشقی نبود و کلا ی هیجانات خاصی بود ک تو اون زمان واسممون ب وجود اومد.

من ی زمانی میگفتم بدون فلانی هرگز،یا باید اون باشه یا بمیرم.

الان فک میکنم ک من چقد...بودم و چیکارا میکردم فقط واس خاطر ی احساس.

فقط گذر زمان میتونه بهمون ثابت کنه ک عشق چیز خاصی نیس بشدت لذت بخشه ولی گاهی زمانی میرسه ک اون هیجانات پایین میاد و عشقمونم تموم میشه.چون هیجانی نمونده.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
آشنا بود غریبه نبود پسر همکار پدرم بود ...۶ ماه باهم آشنا شدیم 

آره دیگ میزارن میرن دوراشونو میزنن بهتر گیر نیوردن پشیمون میشن 😒😒😒😒حالم داره بهم میخوره و دلم آتیش میگیره 😔