2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دختر داره که هیچی دیگه ولی خداییش اگه توان مالیشو داری یه روز براش کترگر بگیر پولشم از شوهرت بگی ...

به خدا بحث کارگردن نیس کار که ادمو نمیکشه ولی رفتارشون زنندس . روز مادر رفتیم پیشش اصلا تحویل نگرفت

اره . من کم میارم میسگارم به خدا ولی فک کنم خدا هم با اوناس

دقیییییقا منم همینطور اما گاهی که دقت میکنم میبینم اونا موفق ترن 

نمیدونم شاید چون جلب ترن و با سیاست تر زندگیشونو میچرخونن

حالا که خوب جواب دادی و گدروندی به خودت نگیر 

اون باید بفهمه زمونه قدیم نیست و الان قرن بیست و یکه 

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 

پسرش آیا دسته بیله که از شما توقع داره بری براش خونه تکونی کنی؟ خب قبل از عروس دار شدن چه میکرده الان هم همین کار رو بکنه. شما دیگه نهایتش وظیفه ات باشه به مادر خودت یه کمکی بکنی. همسرت هم اگه دوست داشته باشه میتونه بره کمک مادرش یا براش کارگر بگیره

دقیییییقا منم همینطور اما گاهی که دقت میکنم میبینم اونا موفق ترن  نمیدونم شاید چون جلب ترن و ب ...

میدونی هر چی محبت میکنی و میگی عیب نداره باز یه برخوردی میکنن که می رنجی . 

امیدوارم که خدا حالیشون کنه رفتارهای زشتشونو .

پسرش آیا دسته بیله که از شما توقع داره بری براش خونه تکونی کنی؟ خب قبل از عروس دار شدن چه میکرده الا ...

اخه فیلم بازی میکنه برا شوهرم. از دختراش خیلی می ترسه 

به ا ونا بگه داد بیداد راه میندازن . فقط میان میخورن میرن. جون میدن برا گشت و گذار 

خیلی ازش ناراحتم و دلم و شکونده خرید داره با دختراش میره خوشیاشون دختراشن حمالیاشون عروسن .  ه ...

واااا چرا چیزی بگهههه بهت مگه وظیفه شماست ناراحته بره خودش کمک مادرش.کلا به کسی اجازه نده واست تصمیم بگیره و بهت دستوری چیزی بگه .من کلا جوری رفتار میکنم شوهرم جرات نمیکنه واسه چیزی اعتراض کنه رو نمیدم بهش.تازه سر کار هم‌میری و چه انتظاراتی ازت دارن یه نصیحت خوهرانه هیچوقت با کسی اونقدر قاطی نشو که بخواد تو روت دستوری حرف بزنه .الانم که سر سنگینه موقعیت خوبیه خودتو سرگرم‌ کارا خونت کن و هی تمیز کاری و هی بگو وای کمرم ای دستم تا بدونه شوهرت خودتم‌ تو خونه خودت زحمت داری و خسته میشی.اصلا به شوهرت نگو چرا مامانت سر و سنگینه یا چیز دیگه ای اصلا محل نذار به رفتاراش خودش کم کم توقعاتش پایین میاد متوجه میشه از شما انتظار نداشته باشه دیگه.

اخه فیلم بازی میکنه برا شوهرم. از دختراش خیلی می ترسه  به ا ونا بگه داد بیداد راه میندازن . فق ...

خب بازی کنه. شما بالکل خودت رو بزن به اون راه. گله و شکایت هم نکن. حتی به همسرت بگو مامانت کمک نیاز داره برو خونه تکونی کمکش کن ولی بیشتر خودت رو قاطی نکن. همسرت به هر حال وظیفه شه کمک کنه. این که به شما میگه زشته. ولی دیگه حد درک و فهمشون همینه و شما هم اشتباه کردی و یک سال رفتی دیگه متوقع شده. یکی دو سال محل ندی درست میشه. الکی اوقات خودت و همسرت رو تلخ نکن.

میدونی هر چی محبت میکنی و میگی عیب نداره باز یه برخوردی میکنن که می رنجی .  امیدوارم که خدا حا ...

عزیزم این دعای هر روز منه اما اونا هر روز پر روتر میشن و انگار خدا هم بیشتر هواشونو داره 

مادر شوهر من ته ته ته بد ذاته اما دختراش یه شوهرایی تور کردن معلوم نیست از کجا که مادرشوهراشون مثل ماه دور دختراش میچرخن 

دلم میگیره با اینهمه که ازشون سرم مادرشوهر و خواهرای شوهرم چشم دیدنمو ندارن اما مادرشوهر اونا مثل پروانه دورشونن 

ما بد نکردیم ، بد انتخابشون کردیم 

خانواده خیلی مهمه تو حس بدیا خوبی که به تو انتقال میدن

من شوهرم عالیه اما احساسی که اونا بهم میدن گاهی دیوونم میکنه

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
واااا چرا چیزی بگهههه بهت مگه وظیفه شماست ناراحته بره خودش کمک مادرش.کلا به کسی اجازه نده واست تصمیم ...

اره . اخه من یه عادت بدی دارم اصلا نمیتونم با کسی بد باشم تو جمع میگم و میخندم . الان ۳ یا ۴ روزه اخلاقش تغییر کرده منم زیاد باهاش حرف نزدم . ولی خوشحالم از اینکه نرفتم .... 

عزیزم این دعای هر روز منه اما اونا هر روز پر روتر میشن و انگار خدا هم بیشتر هواشونو داره  مادر ...

دقیقا شرایط منو داری مادر شوهر خواهرشوهرام عین پروانه دورشون میگردن با اینکه اینا هر چی بلدن به اون بیچاره ها میگن . حتی کادوی روز زن گرفتن از مادرشوهراشون . خدارو شکر شوهرم خیلی خوبه ولی امان از نفهمی خانوادش

خب بازی کنه. شما بالکل خودت رو بزن به اون راه. گله و شکایت هم نکن. حتی به همسرت بگو مامانت کمک نیاز ...

گاهی اوقات شوخی شوخی جوابشو میدم ولی بعدش سرسنگین میشه باهام دیگه

اره . اخه من یه عادت بدی دارم اصلا نمیتونم با کسی بد باشم تو جمع میگم و میخندم . الان ۳ یا ۴ روزه اخ ...

منم میگم و میخندم دلیل نمیشه رو بدی بازم .من به خوشرویی معروفم تو فامیلشون اما اصلا با کلمات رسمی که خطابشون میکنم اونا هم حریم رو متوجه میشن و یا زیاد باهاشون تو حاشیه  نرو .تو حرفاشون نظر نده و سعی نکن باهاشون بیش از حد خودتو قاطی کنی باور کن اینکارا بدجنسی نیست من خودم خیلی اول ازدواجم سعی کردم محبت کنم و صمیمی بشم اما دیدم به خاطر اون اخلاقم حتی تو کوچترین و خصوصی ترین کارای منو شوهرم نظر میدن و دخالت میکنن جوری که یه مدت رابطم با شوهرمو بهم زدن و شدن دشمنم چون من کار خودمو میکردم فقط همین.دیگه رویه رو تغییر دادم‌شدم این اخلاق رسمی و دوری و دوستی