2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها کمکم کنید.سرعت نی نی سایتم کم شده صفحه هارو باز نمیکنه اصلا.ب زور باز میکنه .چکار کنم؟

نت و خاموش کن بگیر بخواب😑

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

جریان از این قراره که چند شب پیش رفتیم خونشون جلو همه به من گفت کی میای خونه تکونی کمکم کنی منم گفتم فعلا خودم کار دارم  سرکار هم میرم . جالبه به دخترای خودش جرات نداره بگه منم گفتم نمیتونم بیام خودش خونه رو مرتب کرده ولی با من سر سنگینه .

هیچی 

الان دوره و زمونه این چیزا نیست سر کمک کردن خونه تکونی واسه هم چشم ابرو بیان مهم باشه 

خودش باید بفهمه کار داره بره کارگر بگیره 

میبخشید ولی این درست نیست که مادرشوهرا فکر کنن دور از جون عروس حمالشه 

مادرشوهر من هی فامیلای شوهر دخترشو دعوت میکرد به من میگفت کار داریماااااا زود بیا ....

منم مثل مهمون سر شام میرفتم تا بفهمه نباید توقع داشته باشه 

مگه اون به من کمک کرده که من برم کمکش

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 
جریان از این قراره که چند شب پیش رفتیم خونشون جلو همه به من گفت کی میای خونه تکونی کمکم کنی منم گفتم ...

واا تازه دخترم داره😑😑

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
جریان از این قراره که چند شب پیش رفتیم خونشون جلو همه به من گفت کی میای خونه تکونی کمکم کنی منم گفتم ...

دقیقا مشکل همینه فکر میکنن دختر مردم از سر راه اومده دخترای خودشون ملکه هستن

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 

خیلی ازش ناراحتم و دلم و شکونده خرید داره با دختراش میره خوشیاشون دختراشن حمالیاشون عروسن . 

هر ۴ تا دختراشم از ادم انتظار دارن 

به خدا اصلا نمیتونم کمک مامان خودم برم 

البته شوهر خودم خوبه ها زیاد براش مهم نیس 

زنگ زده با خستگی به شوهرم که خونه تکونی کردم مریض شدم گیش خودم گفتم الان با من برخورد میکنه ولی هیچی نگفت