2821
2789
عنوان

رنگ موی مسی

16454 بازدید | 33 پست

خانما به نظرتون رنگ مسی رو با چه رنگی ترکیب کنیم که بدون دکلره یه رنگ روشن بهمون بده میخوام خودم موهامو رنگ کنم ممنون میشم راهنمایی کنین رنگ مسی روشن با چه ترکیبی خوب در میاد پلییییز

من عید پارسال آرایشگاه برام رنگ مسی گذاشت کلا رفت یه هفته ام نموند رو موهام🙁

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من عید پارسال آرایشگاه برام رنگ مسی گذاشت کلا رفت یه هفته ام نموند رو موهام🙁

چون مثل شرابی ، نیمه فانتزیه زود پاک میشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

عزیزم مسی قشنگیش به اینه که با رنگ تیره ترکیب بشه تا قرمزی هاش خودشو نشون بده روشنش جالب نمیشه 

بعدم رنگیه که چندبار بری حموم شسته میشه و اگه با رنگ روشن ترکیب کنی بعد چندوقت یه رنگ کدر رو موهات میمونه

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

مسی ک بزاری میشی حنا دختری در مزرعه من ک گذاشته بودم تا چن وقت مسخره دست شوهر جان بودم😂😂

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

دودی زیتونی بزار عالیه عاشقش میشی یا دودی با واریاسیون سبز دودی میشه هاله های سبز توش داره من ک خیلی دوسش میدارم

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊
جدی واااا خیلی دلم میخاد

آره انقدم سوختم ب اون پولی ک دادم ب آرایشگاه😐

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.
خووو یه رنگ روشن بدون دکلره پیشنهاد میدین لطفا

موهات دکلره نیس مگه

دودی زیتونی بزار عالیه عاشقش میشی یا دودی با واریاسیون سبز دودی میشه هاله های سبز توش داره من ک خیلی ...

دودی زیتونی زیاد زدم آخرش تن زرد میخوره ولی دودی با واریاسیون سبز نزدم خوب میشه؟

منم داشتم یه سال تموم رو موهام نگه داشتم خیلی ام شیک و خوشگل بود

شما ایران‌مو رنگ کردی؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز