2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیفا؟ اصلا

حتی اون موقع که رو بورس بود هم خوشگل نبود

عین این زنای خنگه که فقط آشپزی و غیبت و آرایش واسه آقاشون بلدن و چاقن چون زن باید سفید باشه و کمی چاق!! مطلقا پسند مردای خاورمیانه ای

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
مگه نیشه گف هایفا خشگل نیس😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دیدی که شد😂😂 خیلی عادیه سلیقه ها متفاوته

من به شخصه زنای باهوش رو خوشگل می دونم که قدر سادگیشون رو میدونن و ازش ترسی ندارن

و خودشونو شبیه ملعبه ی مردا نمی کنن

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
وا از کجا فهمیدی خنگه؟

من گفتم شبیه زنای خنگه

به نظر من هر زنی تمرکزش رو بذاره رو دلقک کردن صورتش و باد و خالی کردن هیکلش با این هدف که از نظر مردا خواستنی و جذاب به نظر بیاد خنگه

ایشون هم بیشتر از معیارای زیبایی کلاسیک و حتی مدرن، معیارای زیبایی جنسی رو داره که خب عقلانی نیست

2827
2791
2779
2792