2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هیفا؟ اصلا

حتی اون موقع که رو بورس بود هم خوشگل نبود

عین این زنای خنگه که فقط آشپزی و غیبت و آرایش واسه آقاشون بلدن و چاقن چون زن باید سفید باشه و کمی چاق!! مطلقا پسند مردای خاورمیانه ای

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
مگه نیشه گف هایفا خشگل نیس😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دیدی که شد😂😂 خیلی عادیه سلیقه ها متفاوته

من به شخصه زنای باهوش رو خوشگل می دونم که قدر سادگیشون رو میدونن و ازش ترسی ندارن

و خودشونو شبیه ملعبه ی مردا نمی کنن

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
وا از کجا فهمیدی خنگه؟

من گفتم شبیه زنای خنگه

به نظر من هر زنی تمرکزش رو بذاره رو دلقک کردن صورتش و باد و خالی کردن هیکلش با این هدف که از نظر مردا خواستنی و جذاب به نظر بیاد خنگه

ایشون هم بیشتر از معیارای زیبایی کلاسیک و حتی مدرن، معیارای زیبایی جنسی رو داره که خب عقلانی نیست

2827
2791
2779
2792