2789
عنوان

چه قدر تلخه💜💔

238 بازدید | 7 پست

خیلی وقت پیش‌ها این عکس رو دیدم با این توضیح:

Social media makes people become judges.

و امروز برای اولین بار درکش کردم!

یه تاپیک در مورد استادمون زدم و انقدر به چشم هـ*زه‌ها بهم نگاه کردن که...

یه خانم هم نگران این شده بود حالا که شوهرش استاده، چیکار کنه... نکنه دخترا جذبش بشن😒

از نظر من یکی از ملاک‌های یه استاد خوب (چه زن و چه مرد) اینه که حرف زدنش، طرز تفکرش، حتی تمام حرکاتش جذاب باشه. مگه جز اینه؟ مگه اگه نقطه مقابل اون باشه، دانشجو حوصله می‌کنه سر کلاسش بشینه و به حرفاش گوش بده؟

ترم قبل یه استاد خانم جوان داشتیم یه بار یکی از پسرا گفت "دکتر فلانی حتی بداخلاقی‌هاش هم جذابه" آیا شوهرش اگه این حرفو می‌شنید، باید ترس برش می‌داشت که نکنه یه جوجه دانشجو زنشو ازش بگیره؟

من استادان مرد و زن زیادی داشتم که ازشون انگیزه می‌گرفتم، راه زندگی کردن رو ازشون یاد گرفتم، اشخاصی که مسیر زندگیمو عوض کردن... همشونم خیلی فرهیخته بودن، سالم بودن و بسیار بزرگوار

اون خانومی که پرید بهم، ارزش این تاپیک رو نداشت. (منم به خاطر چیز دیگه‌ای تاپیک زدم)

داییم همیشه میگه "طرف خودش اونقدر به اعمال و اقوالش فکر نمی‌کنه که من و تو فکر می‌کنیم"

... و این که فهمیدم باید کوچ کنم به یه سایت تبادل نظر دیگه (واقعا هرچی از خودم می‌پرسم اینجا برام چه فایده‌ای داشت به جوابی نمی‌رسم)

سایتی که افکار سالم‌تر باشه. و بعضیا انقدر تو زندگی واقعی تو سری خور نباشن که وقتی وارد دنیای مجازی شدن بخوان قدرت‌نمایی کنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی میدونم چی میگی

استاد ایمونولوژی ما هم اینقدر قشنگ حرف میزد میتونستی ساعتها بشینی به حرفاش گوش بدی

اتفاقا خانمشم تو همون دانشگاه دانشجو بود،چقدر اکتیو و باکلاس،هیچم نمیترسید شوهرشو از چنگش دربیارن

حالا هرکی گفت استاد جذابه منظورش این نیس بهش چشم داره که،چه حرفا😕

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اسی میدونم چی میگی استاد ایمونولوژی ما هم اینقدر قشنگ حرف میزد میتونستی ساعتها بشینی به حرفاش گوش ب ...

چه عجب یکی درک کرد!

گفتم حالا این تاپیکو میزنم یه سری فحش دیگه میخورم

چه عجب یکی درک کرد! گفتم حالا این تاپیکو میزنم یه سری فحش دیگه میخورم

😂😂😂😂

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤