2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید😭😭

194 بازدید | 22 پست

پریود نشدم، چیکارکنم؟ اقدام نداشتم،رابطمم با کاندوم جلوگیری کردم، اصلا سابقه نداره عقب بندازم،دو روز بعد از موعدم بی بی زدم منفی شد، زعفرون خوردم گل گاو زبون خوردم،آبغوره خوردم، زرشک جوشوندم خوردم، هنوزم پریود نشدم، ترشحاتم زیاده،توروخدا بگید چیکارکنم ! ۲۶ موعدم بود

دل من گِردِ جهان گشت و نیابید مثالش⁦♥️⁩

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

به خاطر فصله هورمونها بهم میریزه من یه ماه عقب انداختم تازه پیشگیریم طبیعیه اما بعد یه ماه پریود شودم سه چهار ماه ده روز پونزده  بیست روز عقب انداختم الان خدارو شکر باز درست شد دو ماهه دهم میشم

نگران‌نباش اسی‌جون پریود میشی😅 من ک طبیعی جلوگیری داشتم حتی چن بار ریخته بودش داخل از‌ رو تنبلی😂 این همه هم مثل شما گرمیجات نخوردم ۱۲ روزم پریودم عقب افتاد در آخر شدم😄😄توفک نباش پریود میشی این ماه بخاطر تغییرات فصلی‌و هوا خیلیا پریودشون عقب افتاده طبیعیه

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷